Камінь-Каширщина: юні лісівники створили малинову «плантацію»

24 Листопада 2020, 14:00
Камінь-Каширщина: юні лісівники створили малинову «плантацію» 3079
Камінь-Каширщина: юні лісівники створили малинову «плантацію»

Полицівське шкільне лісництво – одне з найактивніших в області, від початку створення у 2017 році там реалізували безліч проектів.

Про це інформує ДП «Камінь-Каширськагроліс».

Цього року там створили «малинову ділянку» площею майже 10 соток. Висаджували кущі працівники школи, допомагали діти – вчилися, тому що догляд за кущами тепер буде на їхній відповідальності.

Ідея з’явилася у директора школи Романа Прокопчука. Кущі презентував місцевий агроном Василь Боснюк, батько учнів школи. У найближчі роки планують на ягодах малини заробляти.  Продовжувалася і робота над алеєю Слави у пам’ять про загиблого в АТО Сергія Приймака. Цьогорічні випускники 11-го класу на згадку про своє навчання висадили там самшит. 

А завдяки спільній роботі вчителів Оксани Прокопчук і Оксани Кручик та дітей до самісінького настання холодів алея була прикрашена яскравими квітами у горщиках. Попереду багато планів. З допомогою лісівників цього року тут планують робити ремонт коридору. 

На майбутнє – збудувати тепличку, де вирощуватимуть саджанці кущів і квітів, в тому числі на продаж – адже кошти навчальному закладу потрібні завжди.







 

Коментарі
25 Листопада 2020, 23:40
Гарно і приємно. Молодці!
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром