На Камінь-Каширщині від печі загорілась господарська споруда

04 Грудня 2020, 11:00
2513

Волинські рятувальники пртягом минулої доби ліквідувати дві пожежі в господарських спорудах.

Про це інформує пресслужба ДСНС Волині.

Так, 2 грудня о 13:41 надійшло повідомлення про пожежу в господарській споруді, розташованій поряд до житлового будинку в селі Волиця Камінь-Каширського району.

О 14:02 рятувальники 8-ї ДПРЧ з райцентру вже приступили до боротьби з вогнем і подали на гасіння 2 водяні стволи.

На допомогу прибула команда місцевої пожежної охорони села Пнівно. О 14:32 пожежу ліквідували, не допустивши розповсюдження полум'я на будинок.

Ймовірно, лихо трапилось через недолік конструкцій та порушення правил монтажу нагрівальних печей.

Вогнем пошкоджено покрівлю, перекриття, речі домашнього вжитку, меблі.

Цього ж дня обідньої пори трапилась пожежа в господарській споруді в селі Залізниця Любешівського району. Вже за 10 хвилин до місця події прибули рятувальники 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Любешів, команди місцевих пожежних частин сіл Залізниця та Судче.

На гасіння подано 3 водяних спеціальних стволи в складі двох ланок газодимозахисної служби, адже будівля була охоплена вогнем, всередині було сильне задимлення.

О 14:07 пожежу вдалось ліквідувати, вогнем знищена значна частина покрівлі та перекриття. Ймовірна причина пожежі - коротке замикання електромережі.

Рятувальники закликають громадян суворо дотримуватись вимог пожежної безпеки при користуванні приладами опалення, не перегрівати печі понад міру, слідкувати за їх справністю, не перевантажувати електромережу потужними споживачами.



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024