Викладачі Камінь-Каширського ВПУ переймали досвід грузинських колег

10 Червня 2017, 15:44
3660 Джерело: kamvpu.ucoz.ua

У рамках одного із міжнародних проектів представники училища методист Наталія Мельник, та старший майстер Ігор Гордій, з 22 по 26 травня перебували в Грузії та брали участь у різноманітних навчальних семінарах.

Про це повідомляють на сайті Камінь-Каширського ВПУ.

Відвідавши провідні професійні коледжі міст Тбілісі, Батумі, Кобулеті, наші представники ознайомилися із структурою навчального процесу, можливостями взаємодії з роботодавцями, матеріально-технічною базою навчальних закладів.

Господарі розповіли гостям про напрямки розвитку професійних коледжів, про співпрацю з роботодавцями, про впровадження нових професій та програм на модульній основі, про можливості застосування інноваційних технологій та методів, актуальність розвитку галузі ПТО.

Важливо, що керівники цих коледжів зацікавлені в організації співпраці з українськими колегами та сприятимуть розвитку грузино-українських відносин. Ми, в свою чергу, зробимо все можливе для того, щоб ця співпраця була корисною, цікавою та прогресивною.

 


 

 

 

Коментарі
10 Червня 2017, 19:28
файно
12 Червня 2017, 02:02
"про співпрацю з роботодавцями,": якщо роботодавці у процесі своєї діяльності не застосовують норми українського законодавства про працю то говорити про якусь взаємодію навіть не варто оскільки працівник у цьому випадку є скоріше всього рабом. Тому думається що нашим учням слід розказувати більше про норми українського законодавства про працю та орієнтувати їх в законодавче русло. Коли працівник знає свої права то він почасти може орієнтуватися в законодавчому полі не тільки своєї держави але й інших. Ось наприклад остання новина з Польської республіки; якщо жінка (українка) яка працює в роботодавця зареєстрована і протягом перших трьох місяців принесе довідку для роботодавця що вона вагітна такому роботодавцю заборонено ЇЇ звільняти з роботи та контракт мусить продовжуватися до кінця вагітності, а після того Польська республіка виплатить працівникові ще й допомогу по вагітності. Ті самі норми діють й в Україні якщо жінка зареєстрована належним чином у роботодавця. Тому якщо говорити про співпрацю з роботодавцями то у першу чергу це має бути співпраця на Законних підствах. Але якщо говорити наприклад про наший район то я вельми чогось сумніваюся.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024