На Любешівщині люди скаржаться на холод у приміщенні сільської амбулаторії

05 Грудня 2020, 16:00
Амбулаторія у Великій Глуші 1326
Амбулаторія у Великій Глуші

Працівники амбулаторії надають послуги мешканцям села в неопалювальному приміщенні.

Ситуація, у якій опинилися мешканці Великої Глуші та працівники місцевої амбулаторії, плачевна. Про це йдеться на фейсбук-сторінці Життя Великої Глуші.

З кінця минулого опалювального сезону, зазначається в дописі, в приміщенні амбулаторії відсутній опалювальний котел.

«Надворі мінусова температура, а в приміщенні справжній дубар, адже тут жодного дня не опалювалось.Чи не найбільше від цього потерпають медики, адже працювати в таких жорстких умовах їм доводиться щодня»,– бідкається дописувач.

Місцеві медики «швидкої допомоги» відігрітися мають можливість лише в транспорті при виїзді на виклик. Так само потерпають від холоду і в аптеці. А надія на швидке отримання котла та відновлення постачі тепла у всіх потрохи  зникає, бо не можливо отримати відповідь, хто ж саме має забезпечити медпункт приладом для обігріву, оскільки, у зв'язку з реформуванням, село «залишилися викинутими за борт, адже Любешів уже "відхрестився" від Великої Глуші, а Камінь-Каширський іще не прийняв повністю».

«До слова, влітку на ремонт приміщення амбулаторії було виділено кошти, зараз тут продовжують косметичний ремонт...Яка ж якість може бути тих робіт, якщо приміщення не прогрівається?» запитує автор допису.

Місцеві мешканці не знають, куди їм звертатися по медичну допомогу, якщо в їхній амбулаторії нереально отримати якісні послуги медичних процедур і як надалі працювати медикам у таких умовах.

Читайте також: Велика Глуша: планують відремонтувати систему опалення амбулаторії

 
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024