У Камені-Каширському провели тренінг для безробітних жінок

09 Червня 2017, 20:15
1255

У Камінь-Каширському районному центрі зайнятості за участю ТзОВ "АйКю Холдинг» відбувся тренінг для безробітних жінок «Особливості працевлаштування жінок в сучасному світі».

Його завданням було сформувати позитивне й свідоме ставлення жінок до пошуку роботи, навчитись аналізувати свої якості, конкретизувати мету та оцінювати власні можливості на шляху до працевлаштування, – повідомляють у центрі зайнятості.

Під час тренінгу обговорювали різні життєві ситуації в процесі пошуку роботи, в тому числі поведінка під час безпосередньої співбесіди з роботодавцем. Надавались конкретні поради, як знайти роботу та уникнути типових перешкод.

Кожен задав собі питання: чого я очікую від майбутньої роботи, як вибрати свою роботу? Активно шукали відповіді, виконуючи відповідні інтерактивні вправи. Тренер, в свою чергу, наголосила на тому, що у кожного є свій варіант і вихід: можливість започаткувати власну справу, працювати в державних та комерційних структурах, створити громадську організацію та ін.

Позитивно ставитись до життя, частіше згадувати власні чесноти, не комплексувати з приводу недоліків і невдач – це дасть змогу підвищити власну самооцінку й бути успішним. Такі поради дали безробітним жінкам Камінь-Каширщини.

 

Коментарі
09 Червня 2017, 23:36
І що?
10 Червня 2017, 18:28
Все правильно. ..."підвищити власну самооцінку..."-це відповідь на запитання: "І що?".
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром