На Камінь-Каширщині школярів навчали протидіяти булінгу

08 Грудня 2020, 11:33
2474

Старший інспектор ювенальної превенції Камінь-Каширського відділу поліції капітан поліції Вадим Зубач завітав до ЗОШ-ІІІ ступенів села Піщане Камінь-Каширського району.

Про це інформує Камінь-Каширський Відділ Поліції

Чому в учнівському середовищі трапляються випадки цькувань та принижень? Як їм протидіяти? Відповіді на ці та багато інших запитань отримують діти під час занять, які Камінь-Каширські поліцейські проводять у навчальних закладах краю.

Правоохоронець передусім наголосив дітям на ознаках та видах булінгу, роз’яснив школярам, якими можуть бути наслідки цього негативного явища та як слід поводитися у конфліктних ситуаціях. Крім того, ознайомив учнів із законодавчими актами, що передбачають відповідальність неповнолітніх за прояви булінгу.

«Дітей навчали не боятися і не соромитися звернутися за допомогою до батьків чи вчителів, до працівників поліції чи до інших досвідчених дорослих, яким вони довіряють. Щоразу під час таких тематичних занять Вадим Зубач, інформує відділ поліції на фейсбук-сторінці, переконує підлітків, що «у будь-якій ситуації є вихід, треба обов’язково його шукати – не боятися і не соромитися звернутися за допомогою до батьків чи вчителів, до працівників поліції чи до інших досвідчених дорослих, яким ви довіряєте», – йдеться у дописі.



 

Коментарі
08 Грудня 2020, 13:56
Ну дуже тепла атмосфера,дітки всі одягнені,просто супер
08 Грудня 2020, 14:11
Потрібно 2 протокола скласти, на працівника поліції і на вчительку, маску не правильно носять.
08 Грудня 2020, 15:28
Невже голові не соромно,за холод в школі? За ті гроші які крутяться в селі там оранжерею можна побудувати!
08 Грудня 2020, 22:58
Сам своїх працівників поліції навчи в райвідділі...
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром