Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги отримав нові автомобілі

15 Грудня 2020, 17:25
1116

Для Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги придбали шість новеньких автомобілів швидкої допомоги типу В Citroen Jumper.

Про це повідомив голова обласної ради Григорій Недопад на власній сторінці в мережі.

Автомобілі передадуть для спеціалізованих бригад, які надають допомогу хворим на COVID-19.

«Придбання цієї партії автомобілів стало можливим завдяки створенню обласного благодійного фонду «Надія» на базі Волинської обласної лікарні ще на початку пандемії. Кошти на боротьбу з коронавірусом на Волині оперативно виділили й спрямували з благодійного фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», а також з обласного та Луцького міського бюджетів. Таким чином ще на початку карантину Волинь однією із перших в Україні отримала повне забезпечення всім необхіднім для боротьби з коронавірусом і для лікування хворих», – розповів посадовець.

Таким чином кошти, спрямовані для Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги Національною службою здоров’я України, вдалось зекономити й придбати нові «швидкі».

Нові реанімаційні автомобілі обладнані дефібрилятором, апаратами швл, кардіографом, системами подачі кисню та іншим.

Григорій Недопад висловив вдячність директору обласного центру екстреної медичної допомоги Володимиру Шмалю та всім залученим у процес боротьби з коронавірусом на Волині за правильний розподіл коштів і своєчасне реагування на нові виклики, зумовлені карантином. 

Читайте також: На Волині виявили 281 нового хворого на коронавірус, п'ятеро людей померли


Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024