Вибираємо своє майбутнє: поліцейські зустрілися із студентами «Камінь-Каширського ВПУ»

21 Грудня 2020, 10:33
1746

«Що потрібно знати тим, хто вирішив присвятити себе служінню українському народу» - під таким гаслом правоохоронці завітали до ДПТНЗ «Камінь-Каширське вище професійне училище».

Про це інформує Камінь-Каширський Відділ Поліції

Начальник сектору кадрового забезпечення капітан поліції Тетяна Соловей 15 грудня, відвідала студентів «Камінь-Каширського ВПУ» та розповіла про вакантні посади в Камінь-Каширскому відділ поліції та умови проходження конкурсного відбору для вступу до лав правоохоронців.

Додатково наголошено про те, що триває конкурс на посади слідчого та поліцейського сектору реагування патрульної поліції Камінь-Каширського ВП.

Учням розповіли про порядок і умови вступу до навчальних закладів системи МВС, специфіки навчання у таких вишах. Додатково наголошено про різницю між проходженням служби в поліції на основі конкурсного відбору та після закінчення вищих навчальних закладів системи МВС. 

В ході розмови студентам були роздані інформаційні брошури та надано відповіді на уточнюючі запитання.






1

 

Коментарі
21 Грудня 2020, 14:53
Пофоткались в кожному класі і звалили! Мови там мабуть було не багато!
21 Грудня 2020, 19:19
Повний треш .а може дурдом веселка .чи не знаю як ще назвати цей п .......ц.<br/>Уявляю який рівень інтелекту і поваги в людей які називають себе правоохоронцями.<br/>Прийшли до дітей які вже визначилися чим будуть займатися в майбутьньому і починають розповідати що вони вибрали не ту професію і їхнє навчання нічого не варте. приходьте до нас на роботу в нас і вчитися не треба а ще в нас є вакантна посада слідчого . Уявляю який слідчий вийде з муляра штукатура<br/>Виглядає все так ніби власник одного ресторану заходить в ресторан конкурента і на весь зал клієнтам починає розповідати які смачні страви готують в його ресторані і який крутий в його повар.<br/>А ще булоб цікаво побачити статтю про відвідування поліцейскими з аналогічною цільлю якіійсь із луцьких ВУЗів<br/>Дана стаття дуже добре показує в якому стані в нас правоохоронна система
21 Грудня 2020, 22:24
Нічого, все добре адже раніше з громадян які приходили до МВС з направленнями від трудових робочих колективів отримувалися справді нормальні та кваліфіковані кадри. Потім як правило з таких родин які заробляють виключно своєю працею у них загострене почуття справедливості, оскільки звикли заробляти тому все нормально.
22 Грудня 2020, 12:44
Зазвичай такі кадри отримавши посвідчення використовують його як засіб виробницва а водіїв які спокійно їдуть і нічого не порушують зупиняють і починають їм розповідати про порушення ними правил.<br/>А що до загостренного почуття справедливості то його можна знайти тільки в освідчених і начитаних дітях <br/>Як в пісні Висоцького &amp;quot;&amp;quot;Балада про боротьбу&amp;quot;&amp;quot; слова &amp;quot;&amp;quot;Значіт нужниє кнігі в дєцтвє чіталі ми&amp;quot;&amp;quot;<br/>А про справедливість в трудяг Висоцкий <br/>добре описав в пісні &amp;quot;Случай на шахте&amp;quot; рекомендую всім послухати там як раз представлена і протилежна сторона
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024