У Камені-Каширському відбулося засідання з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

23 Грудня 2020, 10:00
2703

Враховуючи результати епідемічного спостереження та з метою недопущення поширення грипу, ГРВІ та COVID-19, члени комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій говорили про забезпечення протиепідемічних заходів.

Про це інформує пресслужба РДА.

Засідання комісії відбулося  22 грудня, під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Олександра Михаліка.

Як повідомили представники закладів охорони здоров’я, у районі спостерігається тенденція до зменшення кількості нових випадків коронавірусу.

За словами головного лікаря КНП «Камінь-Каширська центральна районна лікарня» Людмили Потягайло, на стаціонарному лікуванні перебуває 31 пацієнт, є достатня кількість кисневих концентраторів. Також Людмила Адамівна повідомила, що ПЛР залишається основним методом для лабораторної діагностики COVID-19 та відтепер здійснюється особам, які мають ознаки вірусної інфекції.

Варто зауважити, що зазначене рішення прийняте на державному рівні. Воно зумовлене тим, що наразі в Україні, поряд із поширенням коронавірусної хвороби, розвивається прогнозоване сезонне захворювання на грип та ГРВІ.

З-поміж усього, в ході засідання комісії йшлося про роботу під час ускладнення погодних умов в зимовий період на автошляхах та про стан організації заходів цивільного захисту, функціонування місцевої пожежної охорони на території Камінь-Каширської міської та Сошичненської сільської рад.



 

Коментарі
23 Грудня 2020, 15:11
Шапіто розпочалося!!!!!
23 Грудня 2020, 17:05
Каждый вечер вечер наступает вдруг. <br/>Если делать нечего тебе, мой друг, <br/>Если ты от жизни от своей устал - <br/>Может быть заглянешь в наш вечерний квартал!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром