Камінь-Каширський: РЦЗ налагоджує співпрацю з енергетиками

17 Червня 2017, 09:18
1082

Нещодавно директор районного центру зайнятості у Камені-Каширському Лілія Дзямко зустрілася з директором Камінь-Каширської філії ПАТ «Волиньобленерго» Денисом Бутоліном для налагодження співпраці щодо подання та укомплектування вакансій за сприянням служби зайнятості.

Учасники зустрічі прагнули роз’яснити можливості та переваги співпраці з державною службою зайнятості, – повідомляють у Камінь-Каширського РЦЗ.

При зустрічі керівника підприємства ознайомили з одним із засобів електронної комунікації – Електронний кабінет роботодавця, який надає змогу роботодавцю переглянути актуальність власних реквізитів, відомостей, що зареєстровані та внесені в базу даних служби зайнятості; історію направлень центром зайнятості працівників; стан укомплектування заявлених вакансій.

Коментарі
17 Червня 2017, 15:36
"філії ПАТ «Волиньобленерго»": саме через те, що це філія це підприємство не має самостійних кадрових потужностей тому кадровий запит проходить тільки через Луцьк. Звичайно по-декуди у цьому підприємстві з"являються кадровий потенціал але він такий мінімальний що черга на працівників складається переважно із самих родичів працюючих. Для чого мутити воду в ступі хіба що ближче прознайомитися з Новим амбітним керівником філії який з"явився акурат після того коли на попередника громадяни пожалілися народному депутату.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024