У селі Видерта хтось підпалив стіжки соломи

29 Грудня 2020, 16:19
3762

Працівники пожежно-рятувальних підрозділів ліквідували чотири пожежі, що трапилися у Камінь-Каширському, Турійському, Ківерцівському та Рожищенському районах.

Займання сталися 28 грудня. Про це повідомили у пресслужбі волинських рятувальників.

У селі Видерта Камінь-Каширського району рятувальники ліквідували загоряння стіжка соломи, а в селі Ворончин Рожищенського району – пожежу двох стіжків соломи на приватному обійсті. Обидві пожежі, за попередніми даними, трапилися через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Співробітники Шостої державної пожежно-рятувальної частини міста Ківерці та працівники місцевих пожежних команд з селища Олика й села Цумань приборкали пожежу в приватному житловому будинку в Олиці Ківерцівського району. Пожежу локалізували о 4:59, ліквідували – о 5:10. Імовірно, вогонь спалахнув внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

У селищі Турійськ рятувальники 17-ої державної пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу в цегляній господарській споруді, що, ймовірно, виникла внаслідок короткого замикання електромережі.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024