На Камінь-Каширщині виявили самовільну рубку сосен

20 Червня 2017, 14:06
1581

Факт самовільної рубки сосон виявили у у Камінь-Каширському районі.

Це трапилося минулої неділі під час об’їзду. Про випадок лісівник одразу сповістив свого лісничого і вже спільно, як кажуть, по гарячих слідах, вони вийшли на пилораму в селі Оленино, де й була на той час покрижована на сортименти деревина, – повідомляють у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

Наразі, як відомо з офіційних джерел, працівники Камінь-Каширського районного відділу нацполіції проводять розслідування. Втім, як стверджують односельці, не було б таких хитромудрих підприємців, як Ігор М., у якого на пилорамі, власне, і знайшли крадену лісодеревину, то менше б траплялося самовільних рубок.

А якщо є збут лісопродукції, ще й по дешевшій ціні, аніж відпускає лісгосп, то ризиковані люди йдуть до лісу, наважуючись на незаконний вчинок та  в результаті чого, звісно, караються. Подібно, як у цьому випадку, коли завдані  довкіллю збитки  складають суму в межах 13 тисяч гривень.


 

Коментарі
21 Червня 2017, 02:32
А з іншого боку в такій глухомані є хвацький хлоп Ігорко М., який і собі роботу знайшов, і людям дав. А сосна на те й сосна, щоб її, коли прийде час зрізати.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024