Незвичайне Різдвяне дійство для дітей-сиріт організували волонтери з Камінь-Каширщини

31 Грудня 2020, 10:00
4022

На щастя на Волині є багато волонтерів та благодійників, які готові ділитися своєю теплотою, добротою, надією і радістю з дітьми, які опинилися в скрутних життєвих обставинах.

Про це пише сайт ПроКовель.

25 грудня 2020 року, коли світ відзначає Різдво Христове за Григоріанським календарем, уже традиційно команда волонтерів та благодійників з Камінь-Каширщини відвідує дітлахів Волинського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей і дарує атмосферу святкового дива.

До слова, до такої Дитячої установи потрапляють діти, які тимчасово опинилися в скрутних життєвих обставинах, потребують допомоги, опіки та прихистку.

Вадим Давидюк із молодою командою волонтерів релігійної громади «Благовістя» з Камінь-Каширського організували театральну постанову про маленькі і величі чудеса і показали, що найпотаємніші мрії і надії кожної дитини можуть здійснитися.

2020 років тому трапилося велике чудо – народився Божий Син Спаситель світу, приклад життя якого надихає багатьох творити добрі справи, любити інших, надіятись та вірити в чудеса, змінювати світ на краще.

Сімейна затишна атмосфера огорнула приміщення і кожну дитину, відчувалося справжня віра, надія і любов у цей різдвяний святковий момент.

Щирі дитячі посмішки та невимовна радість дитячих голосів – це найкраща подяка для організаторів свята.

Як і годиться для таких моментів, після різдвяної вистави малечу очікували цінні новорічні і різдвяні подарунки. Діти вкотре переконалися, що мрії мають здатність здійснюватися, головне мріяти, молитися і невпинно очікувати чуда!

Андрій Должко та інші благодійники підготовили для кожної дитини персональні подарунки. Маленьке чудо – святкові подарунки, як відлуння великого Чуда – народження Ісуса Христа, надовго залишить приємні спогади у серцях учасників дійства.

Благодійний фонд «Позитивна взаємодія», адміністрація та трудовий колектив Дитячого центру, дітки щиро вдячні волонтерам і благодійникам з Камінь-Каширського за організацію свята та небайдужість до вирішення проблем дітей, які опинилися в скрутних життєвих обставинах.




2

2

1

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024