Відбулося засідання третьої сесії новообраної Камінь-Каширської міської ради

31 Грудня 2020, 13:22
11659

У вівторок, 29 грудня року відбулася 3-тя позачергова сесія Камінь-Каширської міської ради VIII скликання.

Про це інформує сайт Камінь-Каширської громади.

Депутати продовжили термін дії Програм Камінь-Каширської міської ради. Також були прийняті і нові програми.

Зокрема, затвердили: Програму «Молодь Камінь-Каширщини» на період 2021-2025 роки, Програму розвитку освіти  на 2021-2025 роки, Програму соціального захисту населення Камінь-Каширської міської ради на 2021 рік, Програму розвитку культури в Камінь-Каширській міській раді на 2021-2025 роки,

Також розглянули, Програму розвитку фізичної культури і спорту в Камінь-Каширській міській раді  на 2021-2024 роки та Програму розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Камінь-Каширський центр первинної медико-санітарної допомоги» Камінь-Каширської міської ради на  2021 рік.

На сесії було призначено старост восьми старостинських округів. Бузаківський старостинський округ (Бузаки, Краснилівка, Мельники-Мостище, Мостище з центром у с.Бузаки) очолить Мальчук Олександр Володимирович. Старостою Хотешівського старостинського округу (Хотешів, Котуш, Добре з центром у с.Хотешів) було затверджено Давидюка Миколу Миколайовича.

Труш Світлана Михайлівна призначена старостою Малоглушанського старостинського округу (Мала Глуша, Каливиця з центром у с.Мала Глуша). Великоглушанський старостинський округ  (Велика Глуша, Невір, Погулянка з центром у с.Велика Глуша) очолить Токарчук Олександр Васильович.

Старостою Пнівненського старостинського округу (Пнівне, Винімок, Волиця, Городок, Соснівка, Фаринки з центром у с.Пнівне) став Ковальчук Сергій Михайлович. Шевчик Сергій Олексійович призначений старостою Ворокомлівського старостинського округу (з центром у с.Ворокомле). Раковоліський старостинський округ (с.Раків Ліс, Підріччя) очолить Півень Інна Юріївна. Маковецький Олександр Адамович затверджений старостою Черченського старостинського округу (Черче, Острівок, Підбороччя, Щитинь з центром у с.Черче).

Сесійний рік закінчився на дуже позитивній ноті, оскільки, після дискусій і обговорень з прийдешніми святами із щирими вітаннями і дзвінкими колядками депутатів міської ради віншував народний аматорський ансамбль народної пісні «Родовід» Камінь-Каширського районного будинку культури (керівник – Заслужений працівник культури України – Людмила Довгун).









 

Коментарі
31 Грудня 2020, 22:23
А ще на сесії задовільнили заяву Ніщика Сергія про звільнення його з посади заступника міського голови за власним бажанням. А причина яка, ніхто не підкаже?
01 Січня 2021, 18:00
Щоб бути заступником міського голови , Ніщику треба переписати свій бізнес на когось . Бо ж держслужбовцю ніззя бути одночасно бізнесменом , заступником міського голови і діпутатом обласної ради )
02 Січня 2021, 13:00
А чого ще на лебщині нема старости? Два брати акробати Михалик з Іщиком не можуть поділи,чи бабла немає?
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром