У Камінь-Каширському районі перевірять, як працює система цивільного захисту

21 Червня 2017, 12:03
1266

Упродовж трьох днів у Камінь-Каширському районі працюватимуть представники управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області.

Вони здійснюватимуть контрольну перевірку оцінки діяльності районної ланки Волинської територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту, – повідомляють у РДА.

Нині в райдержадміністрації під головуванням керівника виконавчої гілки влади в районі Валерія Дунайчука відбулася установча нарада. Окрім обласної делегації, у нараді взяли участь начальник Камінь-Каширського районного відділу управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області Андрій Багнюк, начальник відділу з питань цивільного захисту апарату райдержадміністрації Валерій Головейчук, а також представники спеціалізованих служб цивільного захисту.

Під час засідання було уточнено основні завдання та порядок здійснення перевірки.

Насамкінець представники управління Державної служби надзвичайних ситуацій у Волинській області наголосили на важливості проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення щодо недопущення виникнення пожеж у лісових масивах і природних екосистемах, стосовно безпечного відпочинку на водоймах.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024