Учениця НВК №1 привітала Україну з новорічними та різдвяними святами в рамках дитячої телепрограми

08 Січня 2021, 11:09
Софія Комар 8147
Софія Комар

Одинадцятикласниця НВК №1 імені Є. Шабліовського міста Каменя-Каширського Софія Комар привітала Україну з новорічними та різдвяними святами в рамках дитячої телепрограми «Талановиті, співучі діти Волинського краю».

Про це пише сайт газети Полісся.

Учасниками дійства стали юні вокалісти з усіх куточків Волині. Тож у день запису в луцькому готелі «Україна» було особливо весело і творчо: своїми вокальними даними організаторів концерту чарували понад 40 хлопців та дівчат, які отримали запрошення від Івент-агенції Тетяни Скулинець та заслуженого артиста естрадного мистецтва України, шоумена, композитора-виконавця Сергія Скулинця.

Софія на сцені з раннього дитинства. І це не дивно, адже дівчина співочого роду і любов до музики, схоже, у неї в крові. Нині її наставницею з естрадного вокалу є мама – солістка районного будинку культури і керівниця народного аматорського вокального ансамблю «Поліські веретена» Олена Комар.

Виступаючи в парі, вони підкорили не одного слухача. Плюс до всього юна співачка перейняла великий мистецький досвід від заслуженої працівниці культури України Людмили Довгун, під керівництвом якої навчалася у Камінь-Каширській школі мистецтв.

Тож грунтовна база і бажання працювати дають свої плоди. Наша героїня – багаторазова учасниця обласного конкурсу «Срібні дзвіночки», всеукраїнського «Yula Art Fest», міжнародного багатожанрового «Зірки лагідної країни», міжнародного фестивалю-конкурсу «Пасхальна столиця України» та низки інших.

Не став на заваді вдосконаленню і самореалізації карантин: за цей час дівчина взяла участь у чотирьох заочних фестивалях-конкурсах, де здобула три перших місця і одне гран-прі.

«Я захоплююся усім, що стосується творчості і навіть попри те, що планую здобути не пов’язану з музикою професію, буду й надалі розвивати себе як співачку. Спів – це вагома частина моєї душі і серця. Проте жоден успіх неможливий без надійної опори. Щиро дякую моїм рідним, які завжди поруч і підтримують, а також усім, хто долучився до моєї поїздки на святковий концерт. Зосібна начальнику сектору культури Євгенії Сидорчук та директору РБК Аллі Глущук, які вкладають у розвиток співочих талантів краю багато сил. Спасибі за море позитиву, нові знайомства і мистецький досвід, який подарувала мені ця творча зустріч», – підкреслює виконавиця.

6

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024