Рідні просять допомогти зібрати кошти на реабілітацію Дарини Шанюк

10 Січня 2021, 11:18
Дарина Шанюк у реабілітаційному центрі 3609
Дарина Шанюк у реабілітаційному центрі

Родичі Дарини Шанюк, школярки котра протрапила в аварію напередодні Великодня 2020 року, просять допомогти зібрати кошти на реабілітацію.

Пост вдячності усім небайдужим, котрі допомагали та підтримували сім'ю Шанюків, опублікувала Валентина Шанюк на своїй сторінці у фейсбуці.

«Ось веселими застіллями, яскравими феєрверками зустріли Новий 2021 рік. Попереду ще Різдво, старий Новий рік, Водохреща. Як же хочеться провести ці дні в колі рідних і близьких. Так, як це було в попередні роки. Але ми з Даринкою знаходимося далеко від дому в реабілітаційному центрі Модричі, де Даринка проходить реабілітацію.

Які були великі надії та сподівання на 2020 рік: чекали народження ще однією донечки, мріяли про продовження будівництва власного будинку.

Але день 17 квітня 2020 року перекреслив всі наші плани, всі наші сподівання. В страшному ДТП постраждала наша Даринка. Одному Богу відомо, як ми пережили той тяжкий час. Лікарі не давали ніяких прогнозів. Навіть ворогу не побажаємо пережити те, через що пройшли ми. Слава Богу, наша Даринка жива, потрошки, маленькими кроками повертається до життя.Попереду у нас ще довгі місяці, (а може й роки), боротьби за повноцінне життя.

І тому в ці чарівні, веселі новорічні дні, напередодні великого свята Різдва Христового, хочу подякувати за підтримку своїй родині, друзям, кумам, однокласникам Даринки, колегам по роботі, сусідам, просто знайомим і незнайомим людям, які хто гривнею, хто щирою молитвою, а хто просто теплим, добрим словом підтримали нас в тяжку хвилину. 

Слова вдячності хочу висловити священникам : благочинному Анатолію, отцю Ігорю, отцю Сергію, які моляться за здоров'я моєї дитини і оголосили збір коштів для нашої Даринки в своїх храмах. Дякую всім прихожанам цих храмів, які змогли допомогти нам в цей складний час.

Щире дякую хочу сказати всьому колективу школи #2, де навчаються мої діти. Вчителі, діти, їхні батьки не залишили нас наодинці зі своєю бідою, підтримали і продовжують підтримувати нас фінансово. Однокласники Даринки разом з класним керівником Валентиною Іванівною придбали на аукціоні малюнок Даринки і тим поповнили нашу копілку.

Зі сльозами на очах сприйняла новину про те, що учні школи # 1 відмовилися від новорічних подарунків на користь допомоги нашій донечці. Велике дякую вам, дорогі дітки! Знаю, що вам хотілося поласувати смачними цукерками, але ви відмовилися від них.

Дякую всім педагогічним і учнівським колективам шкіл району, які також приєдналися до допомоги моїй Дарині.

Читайте також: Ратне: у школі-гімназії провели благодійну акцію

Щире дякую говорю блогеру Насті, яка завдяки своєму блогу, своїм публікаціям допомагає коштами нам в цей тяжкий для нас час.

Я не можу перелічити всіх небайдужих людей, які допомагали і продовжують допомагати нашій сім'ї. Але всім вам низький уклін і щире ДЯКУЮ від мене особисто, від моєї донечки Даринки та і від усієї нашої сім'ї. Без вас всіх ми не справилися б з бідою. Бо лікування і подальша реабілітація потребують чималих фінансів. І тільки завдяки вам ми маємо змогу перебувати тут, в Модричах.

І як би серце не линуло додому в Ратне, але знаю, що мушу ці різдвяні дні бути тут.

І хочу всіх привітати з Новим роком та Різдвом Христовим і побажати всім весь наступний рік бути в оточенні виключно доброзичливих і позитивних людей, відчувати тільки приємні емоції і радіти кожному прожитому дню. Нехай в цьому році вас чекає тільки здоров’я, радість і удача! Нехай цей рік буде роком здійснення мрій і втілення в життя всіх заповітних бажань! Нехай у кожного з нас у цьому році буде якомога більше щасливих днів!» – пише Валентина.

Усіх, хто має можливість фінансово підтримати Шанюків подаємо реквізити банку:

ПриватБанк 4149 4991 2933 9071  ШАНЮК ВАЛЕНТИНА МИКОЛАЇВНА

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024