Видричі: священики «ганяли м’яча»

23 Червня 2017, 16:28
6530

У селі Видричі Камінь-Каширського району на майданчик для гри в міні-футбол вийшли молоді священики Ратнівського і Камінь-Каширського районів.

Ратнівська команда «Православна Рать» взяла ініціативу, як кажуть, в свої руки і вже на перших хвилинах гри вкинули в ворота команди «Камінь» два м’ячі.
 Господарі поля наздогнали гостей і рахунок зрівнявся – 2:2, – повідомляє сайт Володимир-Волинського благочиння УПЦ.

І ось тут розпочалась дружня і яскрава гра – «Рать» забивала, «Камінь» доганяв. Врешті-решт, команда Камінь-Каширського району дала можливість ратнівчанам виграти з рахунком 7:4.





 

Коментарі
23 Червня 2017, 19:53
На нижньому фото чимось кадирівців нагадують хлопці.
23 Червня 2017, 20:15
Отже К-Каширськом котиться мода на конституційну назву К-Каширська - "Камінь". Вже футбольна команда православних священників називається "Камінь". Один з прихожан православної бувшої згорівшої Свято-Іллінської церкви назвав свій ПАБ "Камінь-Центральний".
23 Червня 2017, 23:01
"молоді священики Ратнівського і Камінь-Каширського районів." - точніше молоді священики Ратнівського і Камінь-Каширського районів московського патріархату
23 Червня 2017, 23:35
"Молоді священики Ратнівського та Камінь-Каширського районів УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ
24 Червня 2017, 00:03
"Молоді священики Ратнівського та Камінь-Каширського районів": взагалі то вперше чую про такий розподіл священництва. Виявляється так звана українська православна церква поділилася поміж собою акурат по територіальному принципу. Цікаво вони у своєму майбутньому житті враховують той момент коли територіальний принцип в український державі розділиться по ОТГ та потім по повітах. Очевидно що їм також доведеться в деякій мірі провести розстановку по цьому принципу й при цьому змушені в деякій мірі когось там й "скоротити" або "скорочувати" доведеться самим прихожанам.
24 Червня 2017, 00:15
На даний час Ратнівський район територіально відноситься до Володимир- Волинської єпархії УПЦ. В районі є два благочиння: власне Ратнівське та Гірниківське. Камінь-Каширський район відноситься до Волинської єпархії УПЦ. До складу входять три благочиння: Камінь-Каширське, Личинівське та Михнівське.
24 Червня 2017, 00:56
Молодці молоді священики, звичайно, що така подія відбулась з благословення двох митрополитів. А тепер хай зіграють у міні-футбол з молодими священиками УПЦ КП з благословення їхнього митрополита. З виставлених фото, незрозуміло де ж вболівальники? тобто діти й матушки змагунів.
24 Червня 2017, 09:20
А цікаво,під час гри батюшки трохи матюкалися?
24 Червня 2017, 12:14
"Камінь - Центральний"? Можливо одразу - "Камінський Централ", а далі "...ветер северный"... під мелодію Михайла Круга?
24 Червня 2017, 13:43
А чому це адміни цього сайту видалили недавній
24 Червня 2017, 13:45
А чому це адміни цього сайту видалили недавній правдивий коментар про кураторів-начальників цих "молодих священників"-футболістів? Сайт "Русской православной церкви" очі ріже???
24 Червня 2017, 14:01
""Камінь - Центральний"? Можливо одразу - "Камінський Централ", ": можливо ВИ й праві в деякій мірі й Камінь-Центральний тут появився майже так як Каширське шоссе в Москві але ось яка незадача здається Камінь-Каширський з"явився навіть трохи раніше як з"явилася у свій час Москва якщо не помиляюся або принаймі хоча б раніше як Каширське шоссе в Москві. Одного разу коли я був В Москві на заробітах й ось їдемо по цьому гробаному Каширському шоссе з господарем дачі, заїзджаємо на ринок й він питає у Нас звідки МИ і де той Камінь-Каширський. Недовго думаючи, карта лежить у нього в машині розгортаємо йому карту, показуємо місце й вказуємо, що Камінь-Каширський всього десь від 90км. від Бреста і що він заснований в 1196році. Побачити його вираз обличчя це просто неймовірно. Принаймі з того часу у нього до Нас зовсім інше відношення. Ось як показати своє справжнє лице. Тому до прикладу той ПАБ у принципі це лице міста і ось чому я все-таки так наполегливо пана Гноянця критикував за його будку серед міста. Про те трохи виправився, це чудово.
24 Червня 2017, 16:13
м"яча ганяти-не плуга перти
24 Червня 2017, 22:05
.. і не сидіти у Верховній Раді , коли всі встали, щоб вшанувати пам'ять загиблих героїв нинішньої україно-московської війни...
24 Червня 2017, 22:41
Ті що сиділи, коли всі встали, м'яча не ганяють.
25 Червня 2017, 02:49
Видно Стьопа ("Стефан") був воротарем.
25 Червня 2017, 03:40
Бачити молодих священиків у спортивних майках і трусах, що в копачках ганяють м'яча і групу дівчаток, які були у Почаївській лаврі у довгих спідницях до кісточок та сяк-так покритими головами, з мобілками в руках, у вас, православні брати, асоціацій ніяких не викликає?
25 Червня 2017, 12:28
"у вас, православні брати, асоціацій ніяких не викликає?": православний фундаменталізм ось як воно називається коли попри усіх православних канонах малолітніх дівчаток одягають в спідниці до п"ят, покривають хустинками голови і так подібне. Крім того самі ганяючи м"ям по полю мали б одягатися принаймі в "спіднє", штани чи як воно там, щоб не виблискувати своїми волохатими ікрами але Ми цього не робимо через те, що дозволено кесарю то не дозволено Вам.
25 Червня 2017, 13:48
Який Стьопа(Стефан) був воротарем? Дрозд?
25 Червня 2017, 18:39
На перший погляд дві події, що відбулися протягом минулого тижня, які взяті із життя невеликої групи молодих священиків та групки дітей з міста, що побували у лаврі, ніби злободенні. <br/>Змагання між командами з міні-футболу молодих священників двох єпархій показує, що в середині УПЦ( не зазначаю МП, бо вони це опускають) на рівні Волинської області проходять зміни, принаймні в молодій когорті церковних служителів, звичайно під &quot;покровительством&quot; і дозволом ієрархів. Це показує, що особи, які мають духовну освіту, і, так би мовити, надають послуги населенню в релігійних потребах, є людьми, як і всі решта. Звичайно вони повинні бути взірцем духовного життя громади, але це не означає, що їм не притаманні всі людські якості. Не зважаючи на те, що їх звикли декотрі парафіянки ідеалізувати, мов би святих. Друга подія, яка зазначена тут на сайті - відвідання групи дітей недільної школи Почаївської лаври сама по собі дуже позитивна. Ця подія запам'ятається декому на все життя, можливо дехто з тих діточок стане регентшою чи священиком. Як писав Анонім &quot;чистоту їхніх душ&quot;, які молитовно з'єднуються із Світлом не варто замотувати від голови до п'ят. Погодьтесь зі мною, що форма повинна відповідати змісту, як у випадку із священиками - грали футбол не в рясах.
25 Червня 2017, 21:40
&quot;що форма повинна відповідати змісту,&quot;: по=моєму дійсно та форма яку Вони інколи принаймі вкидають в інтернет подекуди є вже відсталою із тим змістом які вони намагаються подати, тому рано чи пізно форма і зміст мають поєднатися укупі і здається скоріше всього що до форми додастя і зміст. Хоча як хто скаже. ось молоді священники намагаються форму тримати у зі змістом. Про те кому який зміст і форма то тут ще треба розібратися але здається що Вони намагаються форму тримати зі змістом. Про те й так, форма зі змістом має неодмінно зміщуватися до якогось середнього значення і Їм не вдастя тримати форму зі своїм змістом. У свій час Мені цікаво було почути від молодого знавця православної культури з с. Підцир&quot;я про те, що мовляв чому це сьогодні (у цьому році) з с. Підцир&quot;я ніхто не вступив до релігійного освітнього закладу і це прозвучало до громадян як вияв деякої скажімо так зневаги чи що. Так мені принаймі показалося.
26 Червня 2017, 23:38
Коли щось &quot;показалося&quot;, то треба перехреститись... Так старші люди говорять
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром