Як пропонують реорорганізувати рух на вулиці Шевченка і Польова у Камені-Каширськом

16 Січня 2021, 11:44
3780

Односторонній рух по вулицях Польова та Шевченка може частково врятувати від скупчення автомобілів. Свою позицію щодо цього питання висловлює мешканець вулиці Шевченка.

Про це пише газета Полісся.

Віктор Літвінчук переконаний, що варіант «По вулиці Польова рух автотранспорту встановити в односторонньому напрямку з боку села Грудки. По вулиці Шевченка встановити рух в односторонньому напрямку у бік села Грудки» може призвести до колапсу на дорогах міста.

Мовляв, на перехресті біля ресторану «Застав’я» через такі зміни будуть постійні затори і навіть аварійні ситуації.

«Якщо на цих двох вулицях запроваджувати односторонній рух, то, виходячи із правил дорожнього руху, це краще зробити навпаки: по Польовій – рух в сторону Грудок, а по Шевченка – в напрямку до центру міста», — каже Віктор Васильович.

На його думку, такий варіант дозволить автомобілям з правої полоси безперешкодно звертати на Польову і не заважати потоку, що ітиме в бік центральної площі. Втім наразі міська влада ще не має рішення з цього приводу.

«Перш, ніж робити якісь кроки, ми детальніше аналізуватимемо ситуацію. Бо тут важливо не лише дослухатися до думок місцевих жителів, а вчинити так, щоб рух транспорту у Камені-Каширському не був проблемним. Відтак, передусім будемо проводити консультації із фахівцями відповідного підрозділу Національної поліції», — зазначає міський голова Віктор Пась.

1

 

Коментарі
16 Січня 2021, 14:46
А чому вулиці шевченка і полоьва . Не бачу логіки .Польова вузька де там авто ставити і взагалі проблема з авто які паркуються на площі . А жодна з цих вулиць не виходить на ценральну площу.<br/>Логічніше булоб організувати односторонній рух по вул. Торговій і всі авто яким є потреба паркуватись в центрі моглиб запаркуватись на одній стороні вул торгової. Кілька паркомісць можна булоб організувати біля готелю<br/>А авто яким потрібна парковка на шевченка спокійно можуть паркуватись в парку за пасажем тако
17 Січня 2021, 03:41
До чого тут односторонній рух по вулицях Польова та Шевченка, якщо ми не можимо порядок зробити на парковці біля пасажу. Це все зробить великий хаос для жителів, які живуть у цьому районі і швидкій,пожежній,поліції які часто їздять по вулиці Шевченка.<br/>На мою думку краще зробити так:<br/>1. З парковки біля парку (пасаж) забрати базарників, щоб там були тільки одні авто відвідувачів ринку та зробити відповідну розмістку, асфальтне покриття, документацію.... Гроші можна вернути за незначну оплату парковки. Я сам радий заплатити за порядок на парковці.<br/>2. Можна розширити парковку у парку. Є поряд місце яке заболочене і заросле деревами, зараз з нього зробили туалет і воно ніяк не використовується. По контурі можна залишити невеликі дерева (все ж таки парк).... Це ще треба перевірити, що Сверба зробив з тою землею.<br/>3. На вулиці Шевченка взагалі поставити у дві сторони знаки зупинка заборонена від моста до Церква святого Миколая чудотворця (української Церви). Також по вулиці польовій знаки зупинка заборонена в дві сторони від моста до Лебської зупинки. Тому, що вулиці вузькі і коли машини стоять майже усі в ряд на одній стороні і постійно їдуть зустрічні - проїхати дуже тяжко....<br/>4. Поліції контролювати автотранспорт за дотриманням правил ДР. А не так - Свій, не свій...<br/>Ще раз, це моя думка. Потрібно у міській раді розглянути усі варіанти перспективи розвитку міста - це і центр міста, паркова зона, майбутня ще одна школа і...<br/>...Ну і якщо депутати не будуть лобіювати свої інтереси у міській раді, думати головою за місто і ОТГ, не будуть красти - буде Всім нам щастя...
17 Січня 2021, 12:24
Прибирати треба не автомобіліі, а самих базарників
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024