У Камені-Каширському вирішували, як вберегти врожай від пожеж

26 Червня 2017, 14:46
1186

Відбулася нарада, на якій було вирішено спільними зусиллями попереджати пожежі в екосистемах у Камені-Каширському та районі.
Про це повідомляють у Камінь-Каширському РВ УДСНС у Волинській області.
«З метою попередження виникнення пожеж в природних екосистемах на території Камінь-Каширського району та своєчасного реагування на них 23 червня 2017 року з працівниками Камінь-Каширського відділу поліції, прокуратури, суду та за участі представників Камінь-Каширського РВ УДСНС була проведена спільна нарада», – ідеться у повідомленні.
За результатами наради був складений та підписаний начальником Камінь-Каширського ВП ГУНП протокол в якому відображені такі питання: «Про алгоритм дій при виявленні та документуванні фактів загорянь (пожеж) в природних екосистемах»; «Протоколу спільної наради: Про створення спільних рейдових груп з метою недопущення пожеж в екосистемах та збереження врожаю».
Спільним рішенням ухвалили: начальнику сектору превенції Камінь-Каширського ВП капітану поліції Шуміку А. М. щоденно вносити питання виявлення загорянь (пожеж) в природних екосистемах в план-завдання ГРПП для відповідного реагування на такі факти; зібрані матеріали по фактам загорянь у природних екосистемах направляти в державну екологічну інспекцію та Камінь-Каширський РВ УДСНС; спільно з ДСНС проводити профілактичні заходи з жителями району щодо недопущенню загорянь  (пожеж) у природних екосистемах; проведені заходи висвітлювати в засобах масової інформації.
Крім того, вирішили створити спільну рейдову групу у складі працівника Камінь-Каширського ВП ГУНП, представника Камінь-Каширського РВ УДСНС, інспектора екологічної служби та працівника лісової охорони; проводити спільні заходи з попередження та недопущення пожеж в екосистемах та збереження врожаю взяти на особистий контроль.

 

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром