Камінь-Каширська міська рада оголосила конкурс на заміщення вакантної посади директора

20 Січня 2021, 14:00
фото ілюстративне 10481
фото ілюстративне

Камінь-Каширська міська рада оголосила конкурс на заміщення вакантної посади комунальної установи «Центру професійного розвитку педагогічних працівників» Камінь-Каширської міської ради.

Про це інформує сайт Міської громади.

Відповідно  Законів України  « Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», розпорядженням міського голови від 16.01.2021р. №10-о  «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади - директора комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Камінь-Каширської міської ради» оголошується конкурс на заміщення вакантної посади - директора комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Камінь-Каширської міської ради.

Читайте також: На сесії міської ради прийняли звернення до Президента України та призначили заступника міського голови

  • Найменування: Комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Камінь-Каширської міської ради.
  • Юридичне та фактичне місцезнаходження установи: вул. Шевченка,8, м.Камінь-Каширський Волинська область, 44501
  • Найменування посади: директор комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Камінь-Каширської міської ради

Умови оплати праці директора установи:

За виконання обов’язків директору нараховується заробітна плата в межах фонду оплати праці виходячи з установленого посадового окладу, визначеного за відповідним тарифним розрядом Єдиної тарифної сітки (15 тарифний розряд);

Кваліфікаційні вимоги до претендентів:

вільне володіння державною мовою, вища педагогічна освіта ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної, науково-педагогічної роботи та керівної роботи не менше п’яти років, досвід впровадження інновацій, педагогічних новацій і технологій у системі освіти.

Перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсному відборі :

  • копію паспорта громадянина України;
  • письмову заяву про участь у конкурсі;
  • копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до директора Центру, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;
  • заповнений особовий листок по обліку кадрів;
  • автобіографію;
  • згоду на збір та обробку персональних даних;
  • копію військового квитка (при наявності); 
  • довідку про вільне володіння державною мовою.
  • підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України “Про запобігання корупції“);
  • презентацію (мультимедійну презентацію) стратегії розвитку Центру.

Документи, крім заяви про участь у Конкурсі, подаються в запечатаному вигляді з написом на конверті: «Документи на конкурс».

Особа, яка виявила бажання взяти участь у Конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації,  публікації та інші).

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:

  • презентації (мультимедійної презентації) стратегії розвитку Центру, кожному претенденту відводиться до 30 хвилин; усі члени комісії мають право задавати запитання після завершення презентації (по суті презентації);
  • співбесіди, яка проводиться з метою оцінки відповідності досвіду, досягнень, компетентностей, особистих якостей вимогам до професійного рівня кандидата та до відповідних посадових обов’язків. Співбесіду проводить конкурсна комісія.

Зміст документів, поданих претендентами, не розголошується до початку засідання комісії, на якому проводиться їх розгляд. Термін подання документів 30 календарних днів (до 15.02.2021 року).

За додатковою інформацією щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці, умов конкурсу, звертатися до секретаря конкурсної комісії  П`ятенко Лесі Миколаївни вул. Шевченка,8, м. Камінь-Каширський  або за телефоном (067831-70-55.

Коментарі
20 Січня 2021, 17:27
Директор вже призначений
20 Січня 2021, 19:59
Брєд,всі конкурси фіктивні!
20 Січня 2021, 21:47
Ндаааа .... Хто кого допустить... Як не кум Пася, то падруга Ольки.... Нарозвивають...
21 Січня 2021, 10:44
Ліквідовують районо - створили &amp;quot; «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»&amp;quot;<br/>І всіх дармоїдів-пенсіонерів з районо пересадять туди
21 Січня 2021, 10:56
Опять власть міняється,а ліца тот тіж самі!
21 Січня 2021, 13:04
Ніщик Марина Василівна вітаємо!!! Робота по працевлаштуванню кумів, друзів, подруг Олі триває!!!
21 Січня 2021, 17:33
Ні, базарних бариг будемо працевлаштовувати
21 Січня 2021, 22:54
Кожна кухарка може керувати державою!
22 Січня 2021, 20:15
Не всі, а тільки ті, що навчались на курсах в Трускавці !
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024