У Ковелі повісився чоловік, якого підозрювали у зґвалтуванні 10-річної дитини

28 Січня 2021, 12:16
Самогубство / Фото ілюстративне 2646
Самогубство / Фото ілюстративне

У Ковельському ізоляторі тимчасового тримання чоловік, якого підозрювали у зґвалтуванні 10-річної падчериці, вчинив самогубство.

Дану інформацію підтвердили Район.Ковель у секторі комунікації Головного управління Національної поліції Волині.

Затриманий покінчив із життям в ніч на 27 січня. Зазначають, що на момент повішання він був у камері один. Тілесних ушкоджень у чоловіка не виявили. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження.

Як інформувало видання Район.Камінь-Каширський, 43-річний уродженець Камінь-Каширського району переховувався майже рік за ґвалтування неповнолітньої падчериці. Він неодноразово вчиняв злочини щодо 10-річної дочки його співмешканки, поки та була на заробітках. Коли жінка повернулася додому, неповнолітня розповіла про те, що сталося. Слідчі призначили ряд експертиз, результати яких підтвердили правдивість свідчень неповнолітньої.

Під час розшукових заходів правоохоронці встановили, що зловмисник тривалий час перебував у Києві, згодом, з метою виїхати в іншу державу, він переїхав на територію Сумської області. 14 січня оперативники ГУНП у Волинській області, співробітники Ковельського районного управління поліції спільно із прикордонниками затримали зловмисника на одному із пунктів перетину кордону.

15 січня йому обрали запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою у Ковельському ізоляторі тимчасового тримання. Тривало досудове слідство.

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024