У Камені-Каширському привітали кооператорів

30 Червня 2017, 16:12
1395

1 липня в Україні відзначатиметься 95-й Міжнародний день кооперативів. Тому у п’ятницю, 30 червня, за традицією у приміщенні Камінь-Каширської райспоживспілки відбулися святкові урочистості.

Спершу присутніх у залі привітала голова правління споживчої кооперації Тетяна Єфімова, яка відзначила, що сьогодні кооперативний рух поступово відновлюється, а працівники системи усвідомлюють свою єдність, діють, виходячи з кооперативних цінностей та ідеа­лів, та є носіями кооперативної свідомості, – повідомляють у прес-службі РДА.

Після цього до вітальних слів в адресу кооператорів долучилися заступник голови райдержадміністрації Інна Бігун, керуючий справами районної ради Валерій Хитрик та заступник міського голови Микола Шворак.

Представники влади вручили окремим працівникам райспоживспілки грамоти за сумлінну роботу та відданість кооперативній справі.

Інна Бігун зазначила, що завдяки працівникам райспоживспілки жителі району сьогодні мають доступ до необхідних товарів та послуг, що особливо важливо в сільській місцевості. Адже однією із складових кооперації є торгівля, розширення асортименту товару та послуг, що включають в себе нові види діяльності, спрямовані на поліпшення якості обслуговування мешканців нашої громади.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024