Ліс ріжуть «безбожно»: поліцейські спростували заяву про незаконні рубки на Камінь-Каширщині

30 Січня 2021, 11:00
фото ілюстративне 4953
фото ілюстративне

Поліцейські перевірили повідомлення депутата однієї з громад Камінь-Каширського району щодо незаконної порубки лісу: вони не підтвердились.

Про це інформує Камінь-Каширський районний відділ поліції

Днями в окремих ЗМІ та в ефірі одного із телеканалів з’явилися новини із гучними заголовками на кшталт «На Камінь-Каширщині безбожно рубають ліс», «На Камінь-Кашиpщині під документами низькосортної деревини перевозять високосортну (ВІДЕО)» тощо.  

Журналісти у своїх новинах посилаються на слова одного із депутатів Сошичненської громади, який повідомив до поліції про нібито неправомірні дії посадовців. 

Поліцейські перевірили ці повідомлення. Встановлено, що порубка поблизу села Запруддя є законною. Вона відбувалася на підставі лісорубного квитка, з усіма дозвільними документами.

«Щодо повідомлення, що під документами низькосортної деревини перевозять високосортну, поліцейські до перевірки залучили спеціалістів охорони лісу. Відповідно до їх висновку, якість деревини відповідає зазначеній у товаро-транспортній накладній. Поліція рекомендує посадовим особам та всім, хто вважає себе громадськими активістами, не робити голослівних безпідставних заяв, а комунікувати з поліцією та дочекатись відповіді, а тоді залучати за потреби ЗМІ для висвітлення своїх позицій», – йдеться у дописі.


1

 

 

Коментарі
30 Січня 2021, 16:39
Якщо поліціянти перевірили і сказали, що все нормально, значить заявник сказав правду. Бо хто як не поліція забезпечує розкрадання лісу. Якби кожний поліціянт мав грошову надбавку за кожну виявлену незаконно зрубану деревину, а ще суттєве підвищення по службі за виявлених крадіїв, незалежно від їхньої посади, то лише тоді можна було б сподіватись на їх правдивість
30 Січня 2021, 19:30
Щось у заяві того "депутата" попахує помстою за програш майбахів на теренах Камінь-Каширщини.
31 Січня 2021, 00:25
Помстою кому?
31 Січня 2021, 03:17
Нинішній владі та громадянами, які за них не проголосували.
31 Січня 2021, 10:23
Яке вирізують , ліс вже вірізали по варварськи! Ті самі лісовики і пілорамщики мільйонерами поставали і в депутатах ходять.І ви шановні поліціянти ще будете заперечувати, бо ви з ними в долі !!!
31 Січня 2021, 13:59
Нинішній владі???? А то таки влада теж покриває лісівників??? От якби нинішня влада та стала на сторону активістів, то можливо і вдалося б зупинити той безлад на території громади... Але нажаль... Влада залежна, бо ж і лісівники, і пилорамщики просунули окремих осіб до тієї влади...
31 Січня 2021, 20:25
Найнахабнішого злодія з Сошичненської Отг і най більшого неплатника податків ще хтось захищає. Те що лісники не святі то зрозуміло - а от якщо до корита допустите семенюка все попідмітає під себе.
03 Лютого 2021, 20:11
На лісівників написали скаргу. Поліція попросила лісівників її перевірити. А ті сказали, що все законно.<br/> Не підкопаєшся!!!!
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром