Молодь Камінь-Каширщини вирушає на фестиваль електронної музики

02 Липня 2017, 13:42
3823

На березі озера Світязь, в урочищі Гряда, з 21 по 23 липня 2017 року відбудеться вже третій літній фестиваль електронної музики Joker Fest. Тогоріч на фестивалі зібралося понад 3,5 тисячі відвідувачів, і організатори продовжують розвивати його в своїх масштабах. Жителям Камінь-Каширського району, а саме любителям електронної музики, пропонують долучитися до дійства та відчути самому ту насолоду від танців під найсучасніші треки світових діджеїв, насолоду від відпочинку на березі найбільшого озера України.

Серед охочих потрапити на подію є ті, хто відвідав фестиваль у 2016-у році та знають, як це було. А є і новачки, які очікують отримати найкращі емоції протягом трьохденного відпочинку. Тож послухаємо, чим молодих людей із нашого району так приваблює подія і додаємо декілька фотознімків з архіву Joker Fest 2016.

 




 

Ангеліна Войчук:

“На фестивалі буде багато моїх друзів, тому їду на подію разом з ними. Море музики і танців, відпочинок та веселощі на Світязі, проживання в наметах — це захоплює! А ще мені подобається електронна музика”.

 



 

Валентин Книшик:

“Відвідав фестиваль тогоріч і, по-правді скажу - це була накраща подія літа. Надіюся, що в цьому році буде не менш круто. Сумую за безсонними ночами, проведеними разом з друзями на березі одного з кращих озер України”. Та не менш за ночами під музику, що змушує танцювати”.

 





 

Ігор Курчик:

“Звичайно я їду на Joker Fest 2017, адже був на фестивалі у 2016-у році та знаю, що це за насолода. Не можу пропустити такої події. Пприваблює захід своєю позитивною атмосферою, енергійними танцями під музику відомих діджеїв, які виступлять на головній сцені і в цьому році”.





 

Аліна Олісейчик:

“Маю надію, що три дні відпочинку на березі озера Світязь будуть незабутніми. Очікую на фестивалі познайомитись з новими людьми та до самого ранку під музику відпочивати з друзями”.






 

Зазначимо, що квитки на фестиваль можна придбати на офіційному сайті, а також на порталі gastroli.ua.

Проживати на фестивалі можна, розмістивши свій намет в кемпінг-зоні, або ж у готелях і будинках в урочищі Гряда чи в місті Шацьку.

 

Бажаєте потрапити на фестиваль та не маєте компанії — не хвилюйтесь. Тогорічні відвідувачі говорять, що на події обов'язково зустрінете знайомих. Перевірено!

 

 

Коментарі
03 Липня 2017, 02:36
Ятеж їду! це буде круто!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром