Мешканців Каменя-Каширського закликають правильно сортувати сміття у контейнерах

01 Лютого 2021, 10:49
фото ілюстративне 3018
фото ілюстративне

Камінь-Каширська міська рада закликає не викидати побутові відходи (сміття) не сортуючи його у контейнери для сортування сміття.

Про це інформує сайт Міської громади.

«У наш час дуже гостро постала проблема забруднення навколишнього середовища. Сьогодні багато говорять про екологію у новинах, наукових колах і приватних розмовах. Усі висловлюють занепокоєння і переживання, але на практиці бачимо, що нам дуже бракує екологічної свідомості. Кожному з нас приємно бувати у містах, де підтримується чистота і порядок і нам здається, що це питання повинна вирішувати виключно місцева влада,  але, насправді відповідальність несемо ми всі», – йдеться у дописі.

У Камені-Каширському встановлені контейнери для сортування сміття, але доводиться констатувати, що, на жаль, мешканці не завжди використовують їх за призначенням. 

Переконливо просимо жителів міста не викидати в урни для роздільного збору сміття побутових відходів і нагадуємо, що Камінь-Каширське ВУЖКГ надає платну послугу – вивезення сміття, після укладеного договору  з Управлінням або придання фірмових пакетів.

Також наголошуємо на тому, що статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення за недотримання правил благоустрою передбачена адміністративна відповідальність. За виконанням цих норм буде стежити інспектор з благоустрою. Пам’ятаймо, що чистота в місті – спільна справа всіх його жителів і залежить від кожного з нас.


 

Коментарі
02 Лютого 2021, 09:14
Сортуємо сміття для того, щоб його все збирали на один транспортний засіб, де воно знову змішується, чи уже є можливість його переробки?
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром