У Камінь-Каширській міській раді відбулось засідання комісії з питань планування бюджету та соціально-економічного розвитку

02 Лютого 2021, 10:00
5790

У понеділок, 1 лютого, у міській раді відбулось спільне засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, підприємництва та міжнародного співробітництва і постійної комісії  з гуманітарних питань.

Про це інформує сайт Міської громади.

У ході засідання депутати розглянули зміни, які плануються внести до міського бюджету на 2021 рік, обговорили Програму фінансової підтримки та розвитку КНП «Камінь-Каширська ЦРЛ».

Також було затверджено фінансові плани  Камінь-Каширської центральної районної лікарні та Камінь-Каширського центру первинної медико-санітарної допомоги.

Члени комісій ознайомилися з цільовими Програмами Камінь-Каширської міської ради на 2021-2025 роки по захисту населення і території від надзвичайних ситуацій техногенного та природнього характеру, благоустрою населених пунктів, утриманні та розвитку автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури, охороні навколишнього природного середовища.

Були розглянуті і інші питання фізичних осіб, підприємств, установ та організацій, що належить до компетенції цих комісій, які будуть винесені на розгляд чергової п’ятої сесії Камінь-Каширської міської ради, яка відбудеться 3 лютого 2021 року. 

Працювала сьогодні і постійна комісія міської ради з земельних питань, природокористування,   екологічної безпеки, містобудування та архітектури.


 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром