У Камінь-Каширську судили чоловіка, який ображав свою матір

07 Лютого 2021, 12:54
Матір / Фото ілюстративне 4964
Матір / Фото ілюстративне

Судили жителя Каменя-Каширського, який словесно ображав і погрожував своїй матері.

Про це йдеться у судовій постанові від 1 лютого 2021 року.

Чоловік вдома, 14 листопада 2020 року о 20 годині, безпідставно чіплявся до своєї матері, словесно її ображав та погрожував фізичною розправою, внаслідок чого могла бути завдана шкода психічному здоров`ю останньої, чим вчинив домашнє насильство, тобто адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 173-2 КпАП України.

Під час розгляду справи чоловік вину у вчиненні домашнього насильства визнав та пояснив, що посварився зі своєю матір`ю, оскільки вона також його ображає.

З пояснень у судовому засіданні потерпілої матері вбачається, що син неодноразово її ображає та погрожує фізичною розправою, вимагає скласти на нього заповіт, є агресивним.

Згідно з письмовими поясненнями свідка, вона у цей день почула з будинку крики і вирішила прийти до них додому, зайшовши в будинок, почула як чоловік ображає свою матір нецензурними словами, поводиться неадекватно, останній був у стані алкогольного сп`яніння.

Зрештою суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та наклав на нього адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі одинадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 187 гривень. Окрім цього, з чоловіка стягнули судовий збір у розмірі 454 гривень.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром