Кримне: відзначили престольне свято

08 Липня 2017, 18:22
5232

7 липня, у день Різдва святого Пророка і Предтечі Господнього Іоанна Хрестителя, православні жителі села Кримне у Камінь-Каширському районі урочисто відзначали світле торжество Престольного свята свого древнього храму.

Із благословення Преосвященнішого Нафанаїла, єпископа Волинського і Луцького Божественну Літургію у співслужінні запрошеного духовенства очолив місцевий благочинний протоієрей Стефан Михалюк, – повідомляють у Камінь-Каширському благочинні Волинської єпархії УПЦ.

Під час богослужіння були піднесені особливі молитовні прохання за Богомбережену державу нашу Україну та за її захисників, які на Сході Батьківщини бережуть цілісність своєї Вітчизни.

В завершенні спільної молитви отець благочинний в своєму слові проповіді закликав богомольців триматися єдності Церкви Христової та не припиняти молитися за мир в нашій державі, наслідуючи в своєму житті найбільшого з народжених жінками святого Іоанна Хрестителя.

Настоятель храму Духівник Камінь-Каширського благочиння прот. Сергій Асафатов щиро дякував священикам, парафіянам та гостям свята за спільну молитву і висловив сподівання на подібну зустріч в цей день в наступному році.

1

2

1

1

1

1

1

1

1

1

1

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024