Біля села Стобихівка затримали вантажівку з незаконно зрубаними соснами

17 Лютого 2021, 18:42
Біля села Стобихівка затримали вантажівку з незаконно зрубаними соснами 4392
Біля села Стобихівка затримали вантажівку з незаконно зрубаними соснами

На Волині співробітники Держприкордонслужби спільно з Нацполіцією викрили злочинну групу, яка займалася незаконною порубкою у прикордонні та збутом лісодеревини за підробленими документами.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон у Facebook.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за матеріалами Головного оперативно-розшукового відділу Луцького прикордонного загону, 16 лютого на околиці села Стобихівка Камінь-Каширського району правоохоронці зупинили «Урал».

Водій, місцевий мешканець, перевозив у вантажівці з причепом 24 кубометри сосни. Документи на вантаж були повністю підроблені.

Транспортний засіб співробітники поліції затримали.

На цей час тривають слідчі дії в рамках кримінального провадження за ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів».

 




 

Коментарі
17 Лютого 2021, 21:09
Документи підроблені??? і чипи суворої звітности,теж підроблені????чи мо лісівники самі цю деревину й "загнали" за "нал" і свої кишені,а хтось незадоволений своєю часткою вирішив все це дійство "злити" контролюючим органам????Доволі цікава історія з такою кількістю деревини,це вже не дядько з підводою,а цілий лісовоз судячи зі знімків,з чипованою!!!!! лісопродукцією.
17 Лютого 2021, 21:30
Як красти, то тут штунди перші
18 Лютого 2021, 01:52
Хто що робить то для себе.....і православні є всякі..
18 Лютого 2021, 12:27
Шановна редакція. На ввіреному вам сайті в коментарях до повідомлень неодноразово оприлюднювалися зневажливі та образливі висловлення щодо протестантів. Подібні висловлювання носять ознаки складу злочину, передбаченого ст. 161 Кримінального Кодексу України «Порушення рівноправності громадян залежно від їх… релігійних переконань… та за іншими ознаками.<br/>1. Умисні дії, спрямовані на розпалювання… релігійної ворожнечі та ненависті, на приниження… образа почуттів громадян у зв'язку з їхніми релігійними переконаннями… караються штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого. … 3. Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, які були вчинені організованою групою осіб або спричинили тяжкі наслідки, - караються позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років». <br/>Прошу, в порядку дотримання норм законодавства, своєчасно видаляти такі дописи. В протилежному випадку правова відповідальність за порушення ст. 161 ККУ буде покладено на редакцію та власника сайту.
18 Лютого 2021, 12:39
«Урал» - Мерседес ( де номерні знаки?) підлягає конфіскації як засіб вчинення злочину. Але ж він не у власності водія - місцевого жителя. Якийсь &amp;quot;пузатий дядя&amp;quot; його власник.
18 Лютого 2021, 12:44
А хіба термін &amp;quot;штунди&amp;quot; когось конкретного ідентифікує? Ну назвемо їх - стобихівчани, так краще звучатиме? Це не буде приниженням чи дискримінаційною ознакою у даному випадку? Одні &amp;quot;віряни&amp;quot; ховають своє руцьке рильце в богобоязливі бороди та підливають оливи у мілітарний вогонь сусідньої держави - агресора, а інші - використовують засади демократії та примат релігійних переконань для розграбування держави і її ресурсів. Тож, мабуть, у даному конкретному випадку з прочіпованою деревиною винуваті таки злодії-антихристи, що носіть дубову кокарду на кашкеті лісника, але стобихівські невіруючі є назатятішими посіпаками і вигодоотримувачами в своєму злодійському &amp;quot;бізнесі&amp;quot;! Тому, не треба ля-ля..., прости Господи!<br/>П.С. Аби не дискредитувати своєї релігії та протестантського руху таки краще обговорити стан дотримання законності на зборах пресвітерів відповідних громад, оскільки богобоязливі Брониця, Стобихівка та основний лісопожирач району таки добре відомі в межах області та цілого Полісся і асоціюються з конкретними світоглядними групами, якби цього всім нам не хотілося.
18 Лютого 2021, 17:13
Правда очі коле ???
22 Лютого 2021, 19:30
Муйня якась. Стобихівка знаходиться в прикордонні? Більша частина колод вже сині . Документи повністю підроблені. а що вжеє результати експертизи??? Якщо ліс зрізали в прикордонні то невже його вигідно було в стобихівку везти ,не було ближче пилорам щоб розпиляти?
22 Лютого 2021, 19:46
І взагалі вельмишановні посадавці на сторінках цього видання міцно хвасталось розпиналися що вони багацько пилорам закрили і здається не один раз. так що виходить що лісопродукцію везли в ліс з лісу
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024