Найвпливовіші волиняни, які мають стосунок до Каменя-Каширського

11 Липня 2017, 09:12
2038

Опублікували список ста найвпливовіших людей Волині. Є у списку особи, які народилися, проживали у Камені-Каширському або ж районі чи мають інший стосунок до цього краю.

Рейтинг підготувало видання «Волинь24» за методикою підрахунків, якою користуються провідні світові видання.

Третю сходинку посів голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик, який народився у Камені-Каширському.

9 сходинка – в Ірини Констанкевич – нардепа від округу, що охоплює Камінь-Каширський район.

Під номером 50 – бізнесмен Віктор Корсак, народжений у Камені-Каширському.

83 позицію займає Олесь Санін – відомий режисер, який народився у Камені-Каширському.

Григорій Смітюх – на 97 сходинці рейтингу, уродженець Камінь-Каширського району.


 

Коментарі
11 Липня 2017, 17:13
Не хотів би бути снобом, але почнемо з того, що цінність цього списку рейтингів не вища від рейтингів самого видання Волинь 24, що справедливо іменує себе інформаційним патрулем. З таким самим успіхом, за &quot;методикою підрахунків, якою користуються провідні світові видання&quot; міг би опублікувати схожий рейтинг і наш сайт &quot;Район.Камінь - Каширський&quot;, можливо й кращий. Бо порівнювати, скажімо, 83 місце Олеся Саніна, якого знає щонайменше півмистецької Європи, і за якийсь десяток місць від нього стидливо приліпили Гриця Смітюха, котрого хіба добре знають на берегах Стоходу та трохи у специфічних колах Києва, не зовсім коректно. Також, порівнювати Корсаків старшого і молодшого, коли про Івана Феодосійовича взагалі нема згадки - наївно. Або візьмемо наступне: на 10 місці є Ігуменя Зимненського монастиря Стефана (Валентина Бандура) - кума Медведчука і улюблена учениця Патріарха Кирила(Гундяєва), а тільки на 20-х місцях прокурор області і його перший заступник,- це як розуміти? Не зовсім, даруйте, зрозумілі критерії впливовості. А перед прокурорами мама Ігоря Палиці, яку притулили сюди, як біглий Онищенко - любитель коней і кобил- свою матінку до свого газового бізнесу. Неборака з того всього змушена була кинути своє рідне обійстя і чкурнути на старість в Іспанію з проханням про політичний притулок &quot;від хунти&quot;. Тепер, вочевидь, гірко шкодує, що мало била по сраці свого малого Сашка, аби менше заглядав в державну кишеню та в бікіні до чужих молодиць. Немає у цьому списку інших справді впливових, але не через гроші і політичну складову волинян, котрі мають не гроші і владу, котру можна втратити за день-два, а повагу серед людей, що надто цінніша за тлінні речі....<br/>Тому, як на мене, цей рейтинг є авторським твором УКРОПу, зробленим з під Палиці, точніше його статків і розрахований для його власних амбіцій та для місцевої політичної вати. Знаю щонайменше з 5 видань у Києві, котрі за порівняно невеликі гроші можуть включити у свої видання будь-кого у будь-якому рейтингу за принципом &quot;чим вище місце - тим дорожче реєстрація&quot;. Іншими словами - &quot;любий каприз за ваші бабки&quot;...
11 Липня 2017, 18:02
Пане Хрін Смітюх то є унікальний чоловічок, бо з міліцейською освітою тримав у руках високотехнологічне виробництво титанової губки і титану з неї (може й нині тримає). То є метал авіації та ракетобудування. Особисто мені цікаві науковці, вихідці з Каменя. Наприклад, жалку, що за життя не познайомився з доктором технічних наук В.І. Гарбарчуком, бо пам&quot;ятник на підцирському кладовищі біля паркану, хоч і має цікаві епіграми, але навіює лише сум.
11 Липня 2017, 19:27
А Янукович тримав у руках Смітюха, то й що з того?
12 Липня 2017, 01:42
З того може й нічого для земляків, але Гріша доларів заробив і немало для себе.
12 Липня 2017, 11:05
ці рейтинги - то невдячна і нікому не потрібна справа, бо все відносно. не можна порівнювати те, що не порівнюється. як можна оцінити чи виміряти ціну, скажімо, сонячного світла чи повітря? Олесь Санін, мабуть, глянувши на своє місце в цьому рейтингу, - плюнув , відійшовши в сторону.
12 Липня 2017, 21:15
&quot;А Янукович тримав у руках Смітюха, то й що з того?&quot; - щодо цього є цікава приказка латинського народного фолькльору :&quot;Fortuna non penis, in manus non recipe !&quot;)) <br/>Переклад :&quot;Удача(щастя) - не х..й , в руках не втримаєш!&quot;<br/>Так і з грішкою смітюхом))
13 Липня 2017, 23:17
Щодо цитованого Вами фолькльору є його українське аналог: &quot; Дураку шклянний penis не надовго! &quot; ))
14 Липня 2017, 15:46
По-моєму &quot;Хрін&quot; має бути на першому місці адже ніхто стільки не написав про &quot;Укроп&quot; як цей дядько.
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром