У Камені-Каширську головам ОСББ розповіли про способи вигідно утеплити будинок

20 Лютого 2021, 15:00
Зустріч 1626
Зустріч

У залі засідань Камінь-Каширської районної ради відбулася інформаційна зустріч для жителів багатоповерхівок міської громади на тему «Можливості ОСББ (об’єднання співвласників багатоквартирних будинків) по залученню державної фінансової підтримки для термомодернізації будинків».

Про це інформують на сайті Камінь-Каширської міської ради.

Начальниця відділу з надання адміністративних послуг  Камінь-Каширської міської ради Надія Савчук розповіла присутнім про можливість залучення державної фінансової підтримки Фонду Енергоефективності для термомодернізації будинків (заміна та утеплення покрівлі, заміна вікон і дверей на енергозберігаючі, утеплення фасадів). Жителі переглянули відео про позитивний досвід господарської діяльності ОСББ «Маневичі-Незалежності,23».

В онлайн режимі через систему ZOOM регіональний радник Фонду Енергоефективності у Волинській області Петро Лавринюк розповів про умови подачі заявки до Фонду Енергоефективності.

Регіональна координаторка спільного проєкту ЄС та ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадженння сталих енергоефективних рішень (HOUSES)» Ірина Бойко розповіла про супровід створення ОСББ та навчання ефективному врядуванню в партнерстві з проєктом HOUSES.

Тут додають, що це чудова  можливість вже існуючим ОСББ, або тим хто визначається із формою правління багатоквартирного будинку, отримати додаткове фінансування ініціатив по покращенню стану будинків за рахунок донорських коштів від 50 до 70 % від загальної вартості робіт та матеріалів.

 





 

Коментарі
22 Лютого 2021, 15:11
В нас є осбб???
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024