У Камінь-Каширському районі затримали викрадачів лісу

22 Лютого 2021, 18:02
Ліс 5936
Ліс

У Камінь-Каширському районі поліція оперативно встановила викрадача лісу.

Про це інформують на сайті Національної поліції у Волинській області.

Незаконну порубку сосен у лісовому масиві поблизу села Боровне Камінь-Каширського району виявили у суботу, 20 лютого, співробітники лісового господарства. Поліцейські спільно з лісівниками оперативно встановили зловмисника, ним виявився житель цього ж району.

За місцем проживання чоловіка правоохоронці вилучили 16 колод сосни, бензопилу та засіб транспортування викраденої деревини.

За цим фактом триває досудове розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 246 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконну порубку або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу. Досудове розслідування триває.

 



 

Коментарі
23 Лютого 2021, 10:10
Отак і багатіють деякі,а ти пашиш і нічого не маєш,бо на мінімальну живеш.По всіх селах крадуть ліс,хтось менше,а хтось більше,крадуть і прості селяни,але не на дрова,а щоб здати на палети або на стройку.Сама ходжу по чорниці і бачила зрізані поодинокі сосни,а ще прикриті пеньки,а ще комусь лісівник дає ділянку ніби на 10 кубів,а вивозиться20,і дає не бідному,а тому хто в змозі купити той ліс,але ж родичі,рука руку миє і т.п.,садити вас , шановні злодії потрібно,а ще вказувати прізвища.Чим ви кращі за того Януковича і йому подібних,та допусти вас до влади ви крали б не менше,а то і більше.Почніть кожен з себе і країна зміниться.І про Бога не забувайте!
23 Лютого 2021, 11:58
Моя хороша, дійсно, болить душа за нашу землю і людей! Бо ж обкрадають, ні, обдирають народ хто як допне. Газ, електрика, цукор, олія, послуги, дороги, премії і зарплати по мільйону в день! Ось би їм в один день це запхати в горляку, щоб подавилися, скільки вже людині треба?! Бо ж всім потрібна склянка води, шматок хліба, а більше ж не з"їси. Ні, хапають, ніби сто років жити, а в ямку ж не забереш! І залишити шкода. Жити треба людиною, навіть тварина лишнього не бере. Поділіться з нужденним, а краще- не крадіть, спатимете спокійно.
23 Лютого 2021, 14:10
Вчора була в міській раді і один дідусь зайшов до кабінету,нажаль не знаю як точно назвати той кабінет,але там видають довідки в паспортний,там працюють дві милі жіночки,одної тато депутат міської ради,це я точно знаю,і от той дідусь давав шоколадку цій жіночці,на що вона,та що тато депутат,сказала:"Я не хочу жити в країні,де люди носять шоколадки".От якби усі так.Країна починається з тебе!
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024