Чому варто купити iPad Pro 2020?

22 Лютого 2021, 18:15
iPad на stylus.ua 3331
iPad на stylus.ua

В iPad Pro 2020 поєднуються висококласна продуктивність, елегантний дизайн та просунуті фотоможливості. Новий планшет оптимізований для роботи з вимогливими і ресурсоємними програмами, на ньому зручно працювати з фото, відео і різною графікою. Тож якщо ви шукаєте класний планшет для творчості, то iPad Pro 11 2020 – те, що треба. Чому варто звернути увагу на цю модель розповідають спеціалісти магазину stylus.ua.

 


 

Професійний екран

Айпад оснащений екраном Retina з IPS-матрицею і щільністю пікселів 264ppi. Він має антиблікове покриття, завдяки чому працювати з пристроєм в сонячний день комфортно. Фірмова технологія True Tone відповідає за автоматичне регулювання яскравості і балансу білого відповідно до умов освітлення.

Фішка екрану – технологія ProMotion або 120-герцова частота оновлення, що робить зображення плавним і динамічним. Працювати з графікою та грати в ігри на такому планшеті дуже комфортно.

Топовий процесор для найскладніших задач

За продуктивність iPad Pro відповідає потужний процесор A12Z Bionic. Він представляє собою покращену версію процесора A12, що встановлений в iPhone XR. Чіпсет гарантує моментальний відгук і швидку реакцію при вирішенні найскладніших завдань: від обробки відео до монтажу 3D-об'єктів. Для більш стабільної роботи системи встановлена ​​технологія Neural Engine, яка вивчає звички користувача і гарантує більш швидке виконання звичних завдань.

 


 

 

До 10 годин автономності

Обидві моделі (11’’ та 12,9’’) оснащені акумуляторами великої ємності, завдяки чому планшет досить довго працює без додаткового живлення. Apple гарантує до 10 годин в автономному режимі, тому ви точно встигнете виконати все, що запланували.

 

Покращена камера із LiDAR-сканером

 

Айпад Про 2020 оснащений подвійною камерою із LiDAR-модулем:

  • 12 Мп — основний об'єктив;
  • 10 Мп — ширококутний модуль.

LiDAR — лазерний далекомір, що сканує навколишній простір і вимірює дистанцію до об'єктів, які знаходяться в п’яти метрах від гаджета. Планшет гарно справляється зі своєю задачею як в приміщенні, так і на вулиці. Інформацію, що надходить з фотокамер і 3D-сканера, обробляють алгоритми зору, відкриваючи нові можливості доповненої реальності.

Замовляйте Айпад Про 2020 на сайті stylus.ua. Менеджери магазину дадуть відповіді на питання, що вас цікавлять та допоможуть вибрати зручний спосіб оплати. Доставка товарів здійснюється по всій Україні.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024