Подарунок мандрівнику: коротко про важливе

01 Березня 2021, 16:00
фото ілюстративне 1145
фото ілюстративне

Пригоди й мандрівки можуть бути різними: одним до вподоби компанія навколо вогнища й «Вахтерам» під гітару, іншим — ночівля серед гір, де за ними спостерігають лише скелі й небо.

А комусь ідеальний варіант лежати на піску біля моря в позі зірочки, а після вечері й «важкого» дня лежати, використати сертифікат на СПА. Кожному своє як то кажуть.

Незмінним залишається твердження: той, хто залишив домівку заради подорожі один раз, уже не зможе спокійно сидіти вдома. Вони завжди будуть раді подарунку, який підбирали, спираючись на його захоплення.

– На що звертати увагу, обираючи подарунок мандрівнику

Люди, у яких замість вен в тілі дороги, і ведуть вони не до серця, а в Рим, треба дарувати особливі презенти. Врахуйте, що подаровану вами картину на зимування в Африку чоловік не візьме, а жінці маленька валіза не знадобиться зовсім.

Як тоді вгадати, що для них треба? Спокійно, розповідаємо.

  1. Подумайте, якому відпочинку віддає перевагу знайомий чи подруга. Для подорожі в гори як подарунок підійде намет, спальний мішок. Любителю пекучого сонця — сонячні окуляри, купальний костюм. Можна натрапити на золоту середину — термочашка, кепка.

  2. Відштовхуйтесь від того, яким транспортом пересувається отримувач презенту: для зручних перельотів підійде подушка під шию, а пішоходам — зручне взуття, спортивне спорядження та одяг.

  3. Зверніть увагу на тривалість подорожей та перерву між ними. Якщо протягом року  за межами дому знайомі проводять більше часу, ніж у ньому — не даруйте домашніх тварин і кімнатних рослин. Хто їх буде доглядати?

Розуміємо, що активному шукачеві пригод важко втриматися на одному місці. Тому якщо хочете подарувати йому презент, який буде з ним у кожній наступній локації, доведеться постаратись. Але не засмучуйтесь — це реально!

– Подарунок мандрівнику, який він візьме у наступну подорож

З основними деталями подорожей ваших друзів розібрались. Тепер найцікавіше — вибір подарунків, які знадобляться власнику для підкорення нових горизонтів.

  • Повербанк. Це як тональний крем або бритва, тільки у світі зарядних пристроїв. Він спершу врятує від голодної смерті телефон, а потім не дозволить своєму власнику нудьгувати. Кількість зарядів залежить від об’єму акумулятора.

  • Рюкзак-антикрадій. Подорожньому треба бути підготовленим до всього, тому він не обійдеться без вірного товариша. Предмети гігієни, зарядка до телефону, документи, змінні шкарпетки й кофта — основні цінності будуть під захистом.

  • Набір інструментів для виживання в поході, у який входить ніж, викрутка, лінійка, пінцет, штопор і багато іншого однаково знадобиться як в лісі, так і біля моря.

  • Запальничка з гравіюванням. Індивідуальний подарунок, який знадобиться, щоб запалити багаття для приготування вечері на природі, свічки на святковому торті дружини чи у ванній для романтичного вечора.

  • Враження. Подаруйте сертифікат від Bodo на відвідування скеледрому — прокачка навичок альпінізму зробить походи безпечнішими.

Ділимось з вами лайфхаком: подумайте, що у наступній подорожі точно знадобиться вам. Щось подібне треба й імениннику.

Вмикайте логіку й керуйтесь нею, обиравши подарунок мандрівнику.


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024