До листа очікування на вакцинацію від COVID-19 записалися 100 тисяч українців

04 Березня 2021, 13:32
908

Понад 100 тисяч українців записалися у лист очікування на вакцинацію від COVID-19 у Дії.

Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Мінцифри та МОЗ запустили послугу запису до листа очікування вакцинації від COVID-19 у Дії. Менш ніж за 2 тижні Мінцифри розробила технічну частину надання послуги реєстрації.

Станом на 17:30 3 березня подано 100 649 заяв. У мобільному застосунку Дія — 87 775, а на порталі — 9 947.

Мінцифри максимально спрощує взаємодію людини з державою. Запис у лист очікування на вакцинацію у Дії — унікальний сервіс, доступний у декілька кліків. Тепер громадянам доступна зручна реєстрація онлайн без черг та зайвих папірців. Команда Мінцифри створює зручні онлайн-сервіси, які спрощують життя українців.

Записатися до листа очікування на вакцинацію від COVID-19 можна:

  • на порталі Дія – інструкція:  https://youtu.be/F5rjN41GY7Y
  • у застосунку Дія (оновіть застосунок до останньої версії, щоб послуга була доступна) – інструкція: https://youtu.be/z0VY0nPgBbg
  • через національний контакт-центр з питань протидії COVID-19 за номером: 0 800 60 20 19

Читайте також: В Україні виявили 10 057 нових хворих на коронавірус

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментарі
05 Березня 2021, 11:46
У США Верховним Судом скасована загальна вакцинація. Білл Гейтс, головний інфекціоніст США Фаучи, і Біг Фарма програли позов у ​​Верховному Суді США, не зумівши довести, що всі їх вакцини протягом останніх 32 років були безпечні для здоров'я громадян! Позов подала група вчених, на чолі з сенатором Кеннеді.<br/><br/> Роберт Ф. Кеннеді-молодший: «Нову вакцину проти COVID слід уникати будь-яку ціну.<br/><br/> Терміново звертаю вашу увагу на важливі питання, пов'язані з наступною вакцинацією проти Covid-19.<br/><br/> Вперше в історії вакцинації, так звані мРНК-вакцини останнього покоління втручаються безпосередньо в генетичний матеріал пацієнта і, отже, змінюють індивідуальний генетичний матеріал, який являє собою генетичну маніпуляцію, що вже було заборонено і до цього вважалося злочином.<br/> ВАКЦИНА коронавірусу - НЕ ВАКЦИНА! УВАГА!<br/> Що завжди представляла собою вакцина?<br/> Це був завжди сам патоген - мікроб або вірус, який був убитий або атенуйований, тобто ослаблений, - і його вводили в організм з метою вироблення антитіл. Хоча додатково вводили ще багато різної отрути, ртуть, алюміній, абортивні матеріалі. Але не те взагалі вакцина від коронавірусу!<br/> Вона зовсім не те!<br/> Вона входить в новітню групу м-РНК (mRNA) нібито &amp;quot;вакцин&amp;quot;<br/> Потрапивши всередину людської клітини, мРНК репрограмує нормальну РНК / ДНК, які починають виробляти інший білок.<br/> Тобто, нічого спільного з традиційними вакцинами! Тобто - це інструмент генетичного впливу. Генна зброя! Тобто землян зібралися знищити, а ті, що вижили стануть ГМО!<br/> Після безпрецедентної вакцини мРНК вакциновані більше не зможуть лікувати симптоми вакцини додатковим способом.<br/> Вакцинованим доведеться змиритися з наслідками, тому що їх вже не можна вилікувати простим видаленням токсинів з людського тіла, як людині з генетичним дефектом, таким як синдром Дауна, синдром Клайнфельтера, синдром Тернера, генетична зупинка серця, гемофілія, кістозний фіброз, синдром Ретта і ін. ), тому що генетичний дефект назавжди!<br/><br/> Це ясно означає:<br/> якщо симптом вакцинації розвивається після вакцинації мРНК, ні я, ні будь-якої іншої терапевт не можуть вам допомогти, тому що шкода, заподіяна вакцинацією, БУДЕ ГЕНЕТИЧНО незворотня.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром