З нагоди Міжнародного жіночого дня у Камінь-Каширській міській раді вшанували матерів загиблих воїнів

05 Березня 2021, 09:44
6057

У четвер, 4 березня напередодні Міжнародного жіночого дня міський голова Віктор Пась зустрівся з матерями загиблих воїнів АТО Камінь-Каширської територіальної громади.

Про це інформує Камінь-Каширська міська об'єднана територіальна громада.

На початку заходу присутні вшанували пам’ять воїнів-Героїв хвилиною мовчання. Зустріч відбулася у форматі «круглого столу», за участю першого заступника районної державної адміністрації Олександра Михаліка та заступника голови районної ради Сергія Дмитрука.

Присутні поспілкувалися між собою і обговорили насущні проблеми та шляхи їх вирішення. 

«У Камінь-Каширській міській раді прийнята Програма соціального захисту населення на 2021 р., і протягом усього року сім’ї військовослужбовців та добровольців, які загинули під час проведення бойових дій, будуть отримувати матеріальну допомогу, в тому числі і грошову компенсацію на санаторно-курортне лікування. Відтак першу грошову допомогу з міського бюджету матері полеглих героїв отримали з рук Віктора Івановича вже сьогодні», – підкреслив міський голова Віктор Пась.

Очільник громади зазначив, що Камінь-Каширська міська рада не стоятиме осторонь від родин загиблих, а такі зустрічі стануть формою комунікації і в майбутньому.

Міський голова та керівники району привітали матерів загиблих воїнів з прийдешнім святом та вручили їм квіти та подарунки. Солістки центру культури та дозвілля Камінь-Каширської міської ради Олена Комар, Світлана Сотнік, Людмила Лесик і акомпоніатор Дмитро Смолярчук виступили з музичними вітаннями.

В заході взяли участь представники ГО «Побратим», установ та організацій міста.






 

Коментарі
06 Березня 2021, 11:35
Відтак першу грошову допомогу з міського бюджету матері полеглих героїв отримали з рук Віктора Івановича вже сьогодні» - а може Пась ці допомоги дав ІЗ ВЛАСНОЇ КИШЕНІ???
06 Березня 2021, 15:25
Та ні це державні,свої він дав на Кальвадос ,на який поїхали всім кодлом з адміністрацією.
07 Березня 2021, 21:44
вам придуркам що не так
09 Березня 2021, 00:29
Нам все так,головне не нервуйте, ви ж думаєте що схопили Бога за бороду, але не забувайте ЗАВЖДИ ТАК НЕ БУДЕ !!!
09 Березня 2021, 01:21
Вам би переживати, щоб не гірше, а то раптом...
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024