У Камені-Каширському для безробітних провели професіографічну екскурсію в кафе

17 Липня 2017, 19:09
1993

Нещодавно провідний фахівець відділу надання соціальних послуг Камінь-Каширського районного центру зайнятості В. Магардичан та заступник начальника відділу надання соціальних послуг В. Козік організували для безробітних професіографічну екскурсію у підприємця Івана Ілюшика.

Роботодавець займається ресторанним бізнесом, організовує надання послуг мобільного харчування,  – повідомляє центр зайнятості.

Підприємець розпочав свою діяльність у березні цього року. Його кафе розташоване в центрі міста. Має прекрасний естетичний вигляд зовні. На території є «Лава примирення». Це звичайна лавочка з незвичайним сидінням. Її поверхня – у вигляді двох похилих площин, що сходяться до центру. Це змушує людей, які присіли на її краї, скочуватися одне до одного. Її вважають символом єднання.

Оскільки професійно-кваліфікаційний склад працівників кафе Івана Ілюшика – кухар, офіціант, бармен, на екскурсію запросили безробітних саме за професіями: кухар, продавець продовольчих товарів, офіціант, бармен. Підприємець розповів про режим роботи, умови праці, розмір заробітної плати.

Результатом екскурсії є домовленість про участь безробітних на тимчасових роботах на початку серпня цього року.

 





 

 

Коментарі
17 Липня 2017, 23:36
Це вже щось, ось так безробітного за руку й ну водити по роботодавцях без подібних там; про актуальні вакансії, взяла участь у семінарах з техніки пошуку роботи і так далі і тому подібне.
18 Липня 2017, 12:41
Так би скрізь робили.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром