Лижний уїк-енд: команда Камінь-Каширської міської ради завоювала 4 місце

08 Березня 2021, 12:00
4049

Уперше вихованці Камінь-Каширської станції юних туристів випробували себе у лижному спорті, зокрема здобувачі освіти ліцею №2 міста стали учасниками одразу двох лижних гонок.

Про це інформує сайт газети Полісся.

«Попри те, що лижний спорт є одним з найпопулярніших у світі, на Камінь-Каширщині ним активно не займалися і конкретних досягнень не демонстрували. Однією з причин завжди була відсутність необхідного спорядження. Цьогоріч нам вдалося придбати 5 лижних комплектів. Благо, зима виявилася сніжною, тож ми також почали працювати в цьому напрямку», — розповідає керівник станції Іван Тищук.

Він та ще один тренер Камінь-Каширської станції юних туристів Василь Трофимчук вчили дітей їздити на лижах у різних стилях. Ще в грудні організували для них поїздку в Карпати, де вихованці освоювали гірськолижний спорт на трасах Буковелю. Потім удосконалювали вміння і навички у Камені-Каширському.

А нещодавно вперше випробували себе у лижних змаганнях. 20-21 лютого в Луцьку проходили чемпіонат Волинської області з лижного туризму та відкритий чемпіонат міста Луцька з лижних гонок на призи Луцького міського голови.

«Ці змагання проводяться уже вдев’яте, але для нас вони були першими. Приємно, що попри чималу конкуренцію та досвід інших команд наші початківці все ж прийшли на фініш з гідними результатами», — зауважує Іван Тищук.

У підсумку команда Камінь-Каширської міської ради завоювала 4 місце.

В особисто-командних змаганнях на дистанції «Лижний маршрут» команда виборола «бронзу». Гарні результати продемонстрували Діана Коренчук, Гнат Щур, Андрій Карпік, Павло Дяк, Максим Мисік.

Третю сходинку у лижних гонках на чемпіонаті Луцька посіла Дарина Токарчук. Непогано подолали дистанцію й інші наші учасники.

3



 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024