Камінь-Каширський: про що домовилися керівники центру зайнятості та райспоживспілки

19 Липня 2017, 10:10
1538

Вчора, 18 липня, відбулася робоча зустріч директора районного центру зайнятості з головою правління райспоживспілки.

Про це повідомляє Камінь-Каширський ЦЗ.

Розвиток кожного району залежить від розширення торгівлі. Ще у повоєнні роки на Камінь-Каширщині було створено споживчу кооперацію. Від тих часів і донині на теренах району діє підприємство «Камінь-Каширська райспоживспілка», яка займається роздрібною торгівлею та громадським харчуванням.

Завдяки тісній співпраці з центром зайнятості протягом 2016-2017 років укомплектовано 22 вакансії підприємства. Неодноразово проводились ярмарки вакансій на замовлення роботодавця.

Для обговорення напрямків подальшої співпраці відбулася робоча зустріч директора районного центру зайнятості Лілії Дзямко з головою правління Тетяною Єфімовою.

Під час зустрічі спілкувалися про кадрові питання підприємства та планували заходи для їх вирішення.

У районі створено мережу торговельних закладів та закладів громадського харчування, всі вони мають привабливий вигляд, працюють кваліфіковані кухарі, кондитери, офіціанти та продавці.
При зустрічі голова правління споживчої кооперації Тетяна Єфімова зазначила, що сьогодні кооперативний рух поступово відновлюється, а працівники системи усвідомлюють свою єдність, діють, виходячи з кооперативних цінностей, ідеалів та є носіями кооперативної свідомості.

 

 
Коментарі
20 Липня 2017, 13:23
Це просто чудово коли така велика підприємницька структура йде на співпрацю з державними органами, а саме з органами міністерства соцзахисту які фахово можуть підшуковувати кадри для власне розвитку цієї майже приватної структури. Гірше і набагато гірше коли наприклад з підприємницької структури приходять у органи влади та запроваджують порядки до яких звикли на попередній роботі, а саме починають торгувати державними інтересами у своїх власних інтересах, або ще гірше коли перебуваючи на державній роботі починають діяти у спосіб притаманний тільки підприємниуьким структурам, а саме торгувати державними інтересами як у своїй власній конторі отримуючи при цьому певний відсоток від таких оборудок. Тому сьогоднішня інформація показує Нам усім що ще не так погано у Нашому домі все-таки хтось таки й зацікавлений у розвитку добросусідських взаємовідносин бізнесу та державного права на користь громадян.
21 Липня 2017, 15:47
Керівництво Центра зайнятості повинне розуміти що їхня структура образно кажучи у такій формі як вони для себе звикли доживає останні дні і тому якось слід перебудовуватися. Трохи звичайно гірш коли функцію реєстрації працівників віддали податковій адміністрації але й в такій формі Центр зайнятості має працювати на повну оскільки так як Вони працювали до цього часу то їм не зійде з рук. Найголовніша проблема у тому що передусім пошук робочого місця для безробітного покладається переважно тільки на працівника, а це як зазвичай не правильно оскільки працівник можливо навіть і не зацікавлений у пошуку і тим більше якщо працівник не йде на контакт з роботодавцем із певних причин, навіть не будемо тут зазначати то робочого місця для працівника не буде. У цих випадках навіть у будь-яких випадках Центр зайнятості повинний взяти на себе активну роль як посередник між працівником та роботодавцем. Маємо приклади як у сусідів, Польської республіки коли незалежний посередник підшуковує для роботодавця персонал. Оскільки в Україні широко не впроваджуються такі послуги хоч вони і в законі то Центр зайнятості має перейняти на себе активну роль. Останній випадок коли персонал навідався безпосередньо до робтодавця зі своїми кандидатами це просто чудово, так тримати. Коли захочуть, зроблять.
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024