На Камінь-Каширщині вшанували пам’ять Кобзаря

11 Березня 2021, 10:27
916

У середу, 10 березня, громадськість взяла участь у мистецькому заході «І слово огненне звучить…», який відбувся у стінах центру культури та дозвілля Камінь-Каширської міської ради.

Про це інформує пресслужба РДА.

«Тарас Шевченко – великий поет, геній українського народу, який зробив неоціненний вклад у духовну скарбницю людства. Його творчість –  це святиня, котру бережуть і якою пишаються, бо вона й досі залишається актуальною. Адже справді майже кожна сторінка «Кобзаря» – то палкий заклик любити свій народ і рідний край, пророчий осуд неправди, неволі та соціальної несправедливості». 

Упродовж двох днів на Камінь-Каширщині проходять заходи із вшанування пам’яті Тараса Григоровича. 

На тематичному дійстві побували й представники влади – перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік та заступник голови районної ради Сергій Дмитрук.

Педагоги та вихованці дитячої школи мистецтв, народні аматорські колективи представили до уваги жанрову різноманітність творів Великого Кобзаря.

У заході взяли участь кращі мистецькі колективи міста. Співали на сцені, читали всією глядацькою аудиторією твори Тараса Шевченка.



 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром