«Волинь» в Одесі мінімально програла «Чорноморцю»

13 Березня 2021, 12:00
901

У 15-му турі української Першої ліги «Чорноморець» на своєму полі переграв луцьку «Волинь».

Про це інформує ФК Волинь.

У першому офіційному поєдинку нового року в складі «Волині» на поле вийшли усі четверо зимових новачків, а сама наша команда досить активно розпочала гру.

Уже на першій хвилині простріл Івана Цюпи з лівого флангу ледь не замкнув Юрій Коломоєць. Загалом, «Хрестоносці» володіли перевагою в першій половині тайму, хоча і Максим Брагару одного разу потривожив Владислава Леванідова дальнім ударом.

На 20-й хвилині волиняни мали чудову нагоду для взяття воріт – Майкл Джордан Нкололо пробивав після помилки Рінара Валєєва, однак влучив у бокову стійку воріт «Чорноморця»! А от відповідь від одеситів була результативною – Брагару з дальньої дистанції виконав справжній «тандерболт», який без шансів для Леванідова залетів у наші ворота – 1:0.

Підопічні Василя Сачка оговталися від пропущеного м’яча ближче до завершення тайму: на 37-й хвилині Сіаваш Хагназарі обігрався з Євгеном Протасовим і пробивав з меж карної зони, однак Роман Підківка зумів скластися та ногами відбити цей удар. А наприкінці тайму свою команду після удару з меж штрафного майданчика врятував уже Леванідов – відпочивати суперники пішли за мінімальної переваги одеситів.

У другому таймі на поле вийшов Богдан Оринчак, однак потужний момент для гола мали господарі – класний удар Артема Козака у поперечину воріт перевів Леванідов. А у середині тайму «Чорноморець» мав ще одну хорошу нагоду – після подачі зі штрафного та скидки партнера ударом головою ледь не відзначився Станіслав Микицей.

Відігруватися при цьому намагалася саме наша команда, утім, постійний тиск на ворота суперників результату так і не дав – свіжі Богдан Кобзар та Андрій Ляшенко свої моменти не використали, а швидкоплинний час застав фінальний свисток арбітра Анатолія Абдули на рахунку 1:0.

«Волинь» не надто позитивно розпочала весняну частину чемпіонату України, однак потребуватиме підтримки рідних трибун уже в наступному матчі – 19 березня «Хрестоносці» виправлятимуть турнірну ситуацію домашнім поєдинком проти «ВПК-Агро».

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024