Мер Каменя-Каширського звинуватив жителів міста у безкультурності і в небажанні платити за вивіз сміття

14 Березня 2021, 10:45
Віктор Пась 9347
Віктор Пась

Мер Каменя-Каширського Віктор Пась критично висловився про жителів міста під час питання про вивіз сміття комунальниками.

Це сталося під час інтерв'ю газеті «Полісся».

Журналісти у розмові з міським головою зазначили, що до комунальників було чимало претензій щодо вивозу сміття. У відповідь Віктор Пась звинуватив жителів Каменя-Каширського в тому, що вони безкультурні та безвідповідальні, оскільки не бажають платити за вивіз сміття.

«Тут проблема не в комунальниках, а в самих жителях. На одну людину, яка дотримується правил благоустрою, у нас завжди знайдеться десять, які ними нехтують і не зважають, куди і коли виносять сміття. От як всі навчаться культури, тоді і місто зміниться. Тоді і роздільне сміттєзбирання матиме результат. А так свідомість наших людей дуже відстає. У нас десь 80 відсотків жителів не хочуть платити за вивіз побутових відходів. Зараз ми плануємо запустити рекламну кампанію, щоб люди хоча б зрозуміли, що за вивіз сміття потрібно платити. Буде майстер з благоустрою, який контролюватиме ці питання», – сказав Віктор Пась.

 

Коментарі
14 Березня 2021, 15:23
З таким головою,який не вирішує проблеми,а перекладає на інших,було погано,а стало ще гірше... Собі зарплату зробив 100 тис.,а робити не хоче... Хай зі своєї зарплати на вивіс сміття виділить,ато до людей в нього претензії?! Навіщо ліз до влади,якщо зробити нічого не може.
14 Березня 2021, 15:43
Повністю з вами погоджуюсь.Легше всього перекласти провину на інших.....,а самому нічого не робити.Якщо Пась може за державні кошти купувати собі кружку за 310грн,рушники за 2800,чайник за 560,нове крісло за 2300,мобільний телефон із стартовим пакетом то нехай і проплатить за сміття.А що стосується звинувачень у відсутності культури жителів міста,то це не гарно від голови.....
14 Березня 2021, 15:44
МЕР переймає досвід Буковеля, так не переживайте, скоро у нас буде Камковель.
14 Березня 2021, 15:53
вміє чоловік працювати молодець .
14 Березня 2021, 16:11
Давайте хоч пополам, половину платить пась з зарплати, половину бабуся з пенсії 1700 грн.
14 Березня 2021, 17:15
Розумаки такі всі,людина 4 місяці на посаді,а повинна вже гори звернути,той Каденчук Юрій,ще той вихваляч,то Сидоручка,то Пась йому не так робить,не пройшов то мовчи і не позорся.Я не сприйняла слова мера як образу,бо до таких людей себе не відношу,я сортую сміття і здаю.
14 Березня 2021, 17:40
А чому всі такі критичні? В камені ж свині живуть,які гадять під себе. 80% людей елементарно по смітника папірець не донесе, бо ,,чого я маю,,. З себе почніть. А на рахунок Пася- шо то, шо это. Ви реально хотіли змін від людини, яка всіх родичів в районо пристроїла?)
14 Березня 2021, 17:44
Підказую - варіант 1<br/> треба Зробити десятків три майданчиків для сортування сміття, або варіант 2<br/>продавати марковані міськрадою пакети, які комунгосп збиратиме. <br/> Перший варіант ляже на плечі комунгоспу, а другий на плечі жителів.<br/> Варіант з оплатою поголовного збору на вивіз сміття не розглядається.<br/> Проданий в госпмагазині пакет з маркуванням, або особливим малюнком гарантуватиме, що комунгосп отримає кошти за вивіз.<br/> А селюки завжди завидували і ненавиділи жителів міста, бо до &amp;quot;города&amp;quot; треба було завжди або на &amp;quot;базар&amp;quot;, або до постерунку, або за &amp;quot;справками&amp;quot;, а це все витрати. До того ж місто не голосувало за селюка, який сумнівним шляхом потрапив до крісла завосвіти, Місто при виборах голови ніколи не продавалось, за це жителів ображає діючий голова.
14 Березня 2021, 18:31
Прийшло в освіту то два слова до купи не могло зв&amp;quot;язати,а тепер голос прорізався.Вивезти дівку з села можна,а село з дівки ніколи!Було чудо,чудом і залишиться...
14 Березня 2021, 18:38
Про бидло нічого не казав і перебільшувати не потрібно!
14 Березня 2021, 18:55
Перша справа Пася на посту мера-зарплата собі і подєльнікам ,продаж міського ринку! А тільки мокнули за сміття , то почав із себе робити дурника , що люди винні, от таки йому попали холопи не благодарні!
14 Березня 2021, 19:19
Думаю скоро він знову буде втікати, бо люди Камінчуки не терпітимуть в свою адресу подібних звинувачень.
14 Березня 2021, 19:53
За всіх камінчуків ви не розписуйтесь!
15 Березня 2021, 09:36
До влади дорвались &amp;quot; нові українці&amp;quot;.Вони будуть займатись вашим смітям.В них інши наміри: як покращити своє фінансове положеня, футбольчик пограти,в сауну піти до пароолімп. пивасіка хлібнути.Як урвати копійчину на ремонтах доріг,на піску,на освітніх грошах...
15 Березня 2021, 10:17
А вам хтось не дає до сауни ходити і півасік пити?А футбол це залі корисно,кому там приклад мера потрібен був,от і беріть приклад!А то ви ,шановні, і в доброму бачите погане.На рахунок іншого,якщо у вас є докази,то вам до поліції.На вас також можна таке сказати,ну або щось подібне!
15 Березня 2021, 10:43
А чому образились на мера?!Прочитайте статтю уважно,а не з заголовка робите висновки.Свинь таких не знайдеш,як наші люди.По чорниці підеш,то під кожним кущиком мусор.Хто ходить стежкою від 1 школи і до вулиці Б.Хмельницького той бачить пакети з сміттям,а там і шприци використані!Що так важко до смітника донести?Смітник біля кочегарки!Якби люди викидали сміття хоча куди потрібно,то це було б пів біди,а так катастрофа!Штрафи і то високі штрафи,а ще половину тому віддавати хто зловив порушника на гарячому.В церквах наголошувати на цьому,адже Землю створив Господь,створив без сміття.На правду нічого ображатися!
15 Березня 2021, 12:37
Мер Льова меншу зарплату має, а наш чорт з синім регіональним минулим собі найвищу мабуть в області зробив зарплату! Що красти менше почнуть? Чи треба бабло повернути витрачені на вибори, хто ж для громади буде робити для себе в збиток! Так пане меру? Може відзвітуй1те за свої статки на свою скромну зарплату в освіті? Чому СБУ не перевіряє на причетність старшого братика з Москви на влаштування меншого в Державні установи
15 Березня 2021, 12:39
На правду ніхто й не ображається,але якщо ти мер і незнаєш як вирішити проблему ,то ти не мер,ти чиновник.Чиновник і мер-господарник - це різні люди.Пася нема чого захищати,він знав куди йде!Назвався грибом .... то роби так щоб людям стало краще жити ,а не звинувачувати їх тоді коли ти в кріслі.Не треба вихваляти владу, влада несе відповідальність перед тими людьми,які її вибрали ,в тому числі і за вивіз сміття.
15 Березня 2021, 13:24
Якщо Пась вважає людей безкультурними,то це його мінус,погано працював начальником освіти,тільки штати протерав.. Він як педагог мав би знати що зі школи все формуються,в тому числі і культурність молоді. Значить педагоги погано працюють,якщо з дитинства не виховують в дітях культуру.. З нього і начальник освіти був ніякий,адже для нього головним було увірвати чим побільший кущ.. Він директорами поназначав то кума,то друга то жінку,які ледве університети закінчили і то за хабарі.. І як вони можуть,щось навчити якщо вони самі тупіші за тих дітей... От і все..
15 Березня 2021, 14:10
А як би ти був на місці Пася,але чесно,не взяв би на роботу родича?!Не перекладайте все виховання дітей на плечі педагогів,балуємо ми з вами своїх дітей,тепер ті вчителі бояться щось сказати тим дітям і доказів в інтернеті достатньо,щоб і класи не мили,а про прибирання території взагалі мовчу.Я сама мама трьох дітей і в тому якими виростуть мої діти буду винна лише я.Понадували губки,бач які цаци.Граблі в руки і місто прибирати і дітей з собою візьміть,а то розкудактались:,,Пась та Пась,,!
15 Березня 2021, 15:15
Висловлювання Пася є прийнятним для навчального закладу, коли можна звинуватити учнів та вчителів, що вони не прибирають за собою та розкидають сміття, але малограмотним, як на голову громади. Вивезення сміття має забезпечуватись обов'язковим договором вивізників з кожним конкретним домогосподарством, незалежно від того - це приватний будинок чи квартира у багатоквартирному будинку. Ніхто не має права не укласти такий договір, але має право вимагати виконання положень договору.
15 Березня 2021, 15:27
Моя хата з краю,я нічого не знаю. Це і є девізом Пася!
15 Березня 2021, 15:41
Помітно що інтелект у вас слабенький.. Вчителі отримують гроші за це і чималі,це їхня робота. Батьки закладають фундамен для розвитку дитини,а інше розвивається і в школі теж. Пась буде получати 100 тис.,а сміття прибиратимуть діти,сміхота.. Мама з трьома з головою точно не дружить,раз таке пише.. Це ще одна сраколизка Пася) Тоді навіщо він перся до влади,якщо всі щось повинні тільки не він)
15 Березня 2021, 16:27
Якого ви вчепились за зарплату Пася, Зарплату голові затверджує рада ОТГ - яка складається з депутатів, яких обрав народ
15 Березня 2021, 17:10
До влади ОТГ, пришли люди заробітчани які тільки складають бізнес-проекти для власного збагачення!
15 Березня 2021, 19:10
Під час передвиборної кампанії на посаду Пась, зрозуміло, не дозволив би собі риторику на кшалт &amp;quot;От як всі навчаться культури, тоді і місто зміниться.&amp;quot;, як це він розмашисто і впевнено прорік журналістам вже на посаді у новому (в прямому і переносному сенсі) кріслі. Він що, хіба не знав рівня культури та ментальності своїх людків-виборців? Чи сподівався, що з його приходом всі одразу змінять своє відношення до комунальних та інших житейських питань? Краще, якби він був навчений культури спілкування, пообіцяв журналістам, що вивчить досвід тих сусідніх в області чи й далі громад, де це налагоджено значно краще та ефективніше. Розпитає мерів/старост цих громад - як вони домоглися порозуміння з людьми і з чого розпочинали. Люди ніколи і ніде не будуть платити, якщо нема механізму контролю і мотивації у таких виплатах. Звісно це потребує значної організаційної роботи, часу, поступовості і знання юридичних тонкощів з примусово-добровільного залучення громадян до співпраці, порядку та санітарії.<br/>Потрібно використати механізм запровадження місцевих штрафів, податків, у т.ч. і цільових, як от вивіз та утилізація сміття. <br/>Зарплата, надбавка, премії та інші видатки на утримання мера та його свити, зрозуміло, також мають бути прозорими, публічними та співвимірними до результатів і досягнень на посаді.<br/>Хоча давно відомо, що чим темніша &amp;quot;ніч&amp;quot; тим яскравіші &amp;quot;зорі&amp;quot;, які сяють у владних кабінетах...
15 Березня 2021, 21:58
Я в шоці,не встигло прийти,а вже собі зарплату в 100 тис.зробив,за які заслуги ??? Ніяк не нажиреться... В жодного з голів обл. такої зарплати не має,ато в найбіднішому окрузі 100 тис.. В нього одна ціль,побільше бабла увірвати,безстидне стерво.
16 Березня 2021, 12:24
Наголосували - жріть, не обляпайтесь)
17 Березня 2021, 02:21
21-е століття, Камінь-Каширський ніби центр 4-го району (повіту), а у нас місто і села ніби у 90-их залишилися. Стан сміттєзвалища у сьогоднішньому його вигляді це діагноз нам усім, чому усім, тому, що ми обираємо осіб до органів місцевого самоврядування і відповідальні за свою безликість, за боягузтво, за те, що терпимо. Сміттєзвалище не обнесене, банально, сіткою, внаслідок чого ліс захаращений сміттям настільки, що у ньому буквально все, + постійне тління пластику, кіптява, сморід. Поруч (чому так можливо, задумаймося) якомусь заповзятому ділку міська ж Рада дозволила добувати і продавати пісок, риється новий кар&amp;quot;єр. Людям можна ж віддати в оренду по три контейнери, багато хто і купив би їх, для збору і сортування сміття (картон, скло і пластик). Визначити можна було би певні дні для збору конкретного сміття. місто могло би нехай і не заробляти, на сьогодні,на смітті, а хоча б покривати певні витрати на його збір. Скажете, що немає грошей? А вони ж є, якщо подивитися скільки земельних ділянок використовується без сплати земельного податку, скільки незареєстрованих автомайстерень, скільки нелегальних працівників, тощо. Мабуть ми дійдемо до повного занепаду, аби починати звідти вибиратися. Чому не зараз почати?
17 Березня 2021, 12:21
Згідний повністю. Якщо серйозно,то нікому нічого не треба, ні владі, ні людям. Так і живемо,як свині...
18 Березня 2021, 13:14
Цікаво, якби зібрати петицію про відставку з посади пана Пася, скільки людей піде проти нього??? Я перший
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024