У селі Черче здійснили реконструкцію вуличного освітлення із встановленням сонячних панелей

17 Березня 2021, 09:00
2687

В селі Черче здійснена реконструкція вуличного освітлення із встановленням сонячних панелей. Тепер окремі частини двох вулиць села – Центральної та Шкільної освітлюються у темну пору доби.

Про це інформує пресслужба Камінь-Каширської міської громади.

Починання цієї благої справи сягає ще 2017 року. Тоді вона була розпочата за ініціативи громадської організації «Полісся» (голова – Савчук Валерій). Проте в ті роки виникли певні труднощі фінансового характеру.

Один раз, виділені кошти були використані не за призначенням, а пізніше їх так і не змогли освоїти. Таким чином за весь цей час проєкт не вдалося втілити в життя, а тим часом мешканці села змушені були жити у темряві. Місцеві жителі вже перестали вірити, що на їхніх вулицях засяє світло.

Новообраний очільник громади Віктор Пась зацікавився проблемою селян і справу таки вдалось зрушити з мертвої точки. Відтак, міський голова Віктор Іванович доклав усіх зусиль, щоб пришвидшити розпочатий процес.

Тому нарешті, у 2021 році проєкт «Іноваційні енергоефективні заходи в селі Черче, шляхом здійснення реконструкції вуличного освітлення із встановленням сонячних панелей» в рамках програми «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – 3» реалізовано.

Тепер окремі частини двох вулиць села Черче – Центральної та Шкільної освітлюються у темну пору доби. Мешканці дуже радіють успішному завершенню робіт і тішаться світлими вулицями.





 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024