У Камені-Каширському відбулась апаратна нарада щодо вакцинування в районі

24 Березня 2021, 08:00
2596

У понеділок, 22 березня відбулась апаратна нарада щодо вакцинування в районі.

Про це інформує сайт Камінь-Каширської міської громади.

Міський голова Віктор Пась, за участю секретаря міської ради Інни Бігун, заступника міського голови з діяльності виконавчих органів ради Анатолія Шевчика провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів міської ради, установ та організацій міста.

Директор  КНП «Камінь-Каширський центр первинної медико-санітарної допомоги»  Ігор Соловей розповів про вакцинальну кампанію проти COVID-19 у Камінь-Каширській громаді.

За словами лікаря, на сьогодні існують два шляхи, щоб вакцинуватися від коронавірусу це – мобільні бригади і тимчасові пункти щеплень, організовані при амбулаторіях.

Медичні працівники Великообзирської та Черченської амбулаторій вже пройшли навчання, отримали відповідні свідоцтва і готові до роботи. У межах громади буде працювати дев’ять бригад, які матимуть право здійснювати щеплення проти ковіду.

П’ять з них пройдуть необхідні навчання цього тижня, а ще дві – наступного.

Зараз у Камінь-Каширському центрі первинної медико-санітарної допомоги є 300 доз вакцини та розроблений графік роботи бригад, які здійснюватимуть вакцинацію. Якщо кількість бажаючих отримати щеплення буде збільшуватися, то план роботи буде коригуватися.

Від початку вакцинації у нашій громаді прищепилося від ковіду 60 осіб. 

Коментарі
24 Березня 2021, 17:23
Молодці крепко працюють аж девять бригад буде але поки що тільки сім навіть апаратну нараду зібрали .то нічого що вакцини всього 300 доз але то нічого страшного що по 3 флакони на бригаду .на один день роботи але то нічого як в армії кажуть "" Война ........... главноє маньоври ""молодці продовжуйте в томуж дусі .
25 Березня 2021, 12:14
Люди, не вакцинуйтесь, якщо вам життя і здоров'я дороге. Вже в Україні скільки померло від цієї отрути. І це тільки початок. Держава зняла з себе відповідальність на законодавчому рівні, за ускладнення від вакцин, тому що знають, що це таке. По цілому світі вже, померло більше від вакцин, ніж від цього кармановірусу.
25 Березня 2021, 18:04
Очільник і монахи Києво-Печерської Лаври також на початках пандемії закликали людей ігнорувати маски і саму хворобу, доки в монастирі не злягло 18 осіб разом з настоятелем, частина яких померла. <br/>Мене дивує, як такі люди, як Микола, могли навчитися писати, коментувати в компі, але не навчилися елементарно думати та аналізувати...
25 Березня 2021, 19:29
Ви менше вірте фейковим новинам проплаченим ЗМІ. Наприклад, недавно по всіх каналах розказують, що Закарпатті переповнені лікарні і немає місця для нових хворих. Поїхали туди незалежні журналісти, в прямому ефірі вели трансляцію, де показали напівпорожні лікарні без тих надуманих хворих. В кінці на цих журналістів напала поліція, щоб перешкодити розповсюдити цю інформацію. <br/>Або ж вчора, чи позавчора помер провізор аптеки, після того як вакцинувався, так йому приписали купу хронічних хвороб, і що помер він саме від них, а не від вакцини. Перед цим померла військова, через два дні після щеплення, теж сказали, що вона мала невиліковні хвороби і вакцина тут не до чого. Так будуть робити з усіма випадками, а люди будуть помирати. Шкода тих, хто не знає про небезпеку, тому їх треба повідомити.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024