«Волинь» перемогла тернопільську «Ниву»

27 Березня 2021, 09:50
1028

«Волинь» перемагає вдруге поспіль і наближається до лідерів чемпіонату.

Про це інформує офіційний сайт ФК Волинь.

Номінально гостьовий матч, який відбувався перед рідними трибунами, футболісти «Волині» розпочали досить агресивно.

Наслідком цього стала хороша нагода для голу в Юрія Коломойця – він спочатку після передачі з глибини випередив голкіпера Даніїла Єрмолова, а потім з гострого кута перекидав у ворота – утім, м’яч опустився прямісінько у бокову стійку рамки тернополян, а захисники вибили «кулястого» на кутовий.

Як виявилося, «корнер» на 10-й хвилині став результативним – на подачу Євгена Протасова здорово відгукнувся Іван Цюпа, який ударом головою відкрив рахунок у грі – 0:1! Підопічні Василя Сачка й надалі володіли ініціативою у грі й часто тривожили «Ниву» ударами по воротах – не всі з них були дуже небезпечними, однак, наприклад, Коломоєць, несподівано отримавши м’яч від суперників, виходив майже віч-на-віч з Єрмоловим, хоча пробив повз рамку.

Під кінець тайму перші нагоди зі стандартних положень були у «зелено-жовтих», однак удар Семена Вовченка став легкою здобиччю Владислава Леванідова, а Ігор Семенина рикошетом від В’ячеслава Шарпара у ворота не влучив.

Здавалося, що рахунок до перерви у матчі так і не зміниться, однак уже в компенсований арбітром час волиняни провели хорошу атаку – Артур Рябов віддав на правий фланг Андрію Ляшенку, а отримавши м’яч назад, змістився по центру і невідпорно низом пробив у ближній кут воріт – 0:2!

Другий тайм розпочався з моменту біля воріт «Волині» – автор дубля у осінньому матчі цих команд Сергій Кисленко не влучив у дальній кут ударом головою. Утім, продовження від господарів гри волиняни не допустили – навпаки, на 56-й хвилині Ляшенко та Сімінін ледь не скористалися неузгодженістю дій захисників та воротаря, однак так і не змогли як слід пробити по воротах.

А у середині другого тайму подвійним сейвом врятував «Ниву» Єрмолов – після ударів Ляшенка та Богдана Кобзаря. «Хрестоносці» переконливо доводили матч до перемоги і були ближчими до забитого м’яча, аніж суперники – утім, свої моменти Максим Войтіховський та Кобзар не використали, тож, як і після першого тайму, на табло залишилися приємні для «Волині» переможні цифри.

Уже з наступного туру в Першій лізі «Волині» доведеться звикати до більш насиченого графіку – 31 березня у Луцьку на стадіоні «Авангард» наша команда зіграє проти «Миколаєва».

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024