Чи буде пам'ятник Кобзареві у Камені-Каширському

28 Липня 2017, 19:50
1674

Сьогодні, 28 липня, відбулася нарада координаційної ради з будівництва пам’ятного знака Т.Г. Шевченку у Камені-Каширському.

Про це інформує прес-служб РДА.

Участь у ній взяли перший заступник голови райдержадміністрації  Олександр Михалік, голова районної ради Віктор Сус, заступник голови РДА Інна Бігун.

Голова координаційної ради Віталій Нестерук, який безпосередньо курує реалізацію цієї громадської справи, ініціював зустріч із керівниками району, аби обговорити організаційні питання.

Так, Віталій Степанович повідав, що на даний час вже є гіпсовий макет майбутньої скульптури Кобзаря – на Львівській скульптурній фабриці попередньо виготовили його глиняну модель.

Для завершення проекту потрібні додаткові кошти. Таким чином на нараді вирішили, що основними джерелами фінансування будуть міська та районна ради, а також до цієї справи будуть долучати ініціативних приватних підприємців краю. 

 

Коментарі
29 Липня 2017, 00:24
ТО принаймі могли показати цей гіпсовий макет а інакше можна зробити висновок про те, що влада працює тільки для себе, рідної.
29 Липня 2017, 18:16
Вигляд зрозуміло який. Покажіть кошторис і список учасників тендеру. Ґромадські гроші міської та районної ради потрібно довіряти перевірених організаціям, а не всяким нікому не відомим малярам. Скільки це коштує, можливо дешевше буде десяток з Китаю виписати, як отут замовляти?
30 Липня 2017, 15:29
Із тим пам'ятником Нестерук "носиться" вже 5 років майже..І ніхто до цих пір не бачив фото хоч гіпсового макету чи якогось проекту в електронному вигляді. Хоч би тут вже опублікував
30 Липня 2017, 21:36
В. Нестерук мабуть небайдужа людина? Сказав би, що пам"ятний знак є втіленням мрій та надій тому там Т. Шевченко не дорослий (як по-стереотипу), а юнак.
30 Липня 2017, 22:59
Чим би дитя не бавилось аби не плакало.Колись модно було ставити пам"ятники Леніну,а зараз Шевченку.Кому вони потрібні?Краще дали б ті гроші бідним людям.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром