Як святкували День села у Нових Червищах

30 Липня 2017, 11:53
7512

Рідне село зажди чекає кожного з нас. І де б ми не були, а невидимі промінчики притягують до себе, кличуть із далеких доріг до отчого села. Тим більше  на спільні свята.

На день села  у Нових Червищах перед місцевим будинком культури зібралося кількасот місцевих жителів. Співали осанну своїй маленькій батьківщини.

Дорослі та маленькі місцеві артисти чарували глядачів своїми талантами. Організатори свята підготували для селян приємні подарунки у вигляді відзнак у різних номінаціях. Тож цікаво було дізнатися, хто ж серед новочервищанців, наприклад, «Мудрість села», «Майбутнє села». «Надія села».

Так, 94-річний Олександр Марчук та 92-річня Єлизавета Булік визнані «Мудрістю села»,  наймолодша жителька Валерія Швець – «Майбутнє села», молодята, які поєднали свої долі цьогоріч, Іван та Інна  Воронови й Володимир та Надія Савоніки – «Надія села». А подружжя яке прожило у парі 61 рік, Адам та Олена Іванюшики, отримало відзнаку «Щасливі разом».

Зрештою було чимало ще номінацій. Весело та цікаво проходило їх вручення. Насолоджувалися глядачі виступами своїх односельців.

 

 

 

Коментарі
01 Серпня 2017, 01:30
Варто зазначити що Нові Червища є потужним культурним та фактично виробничим центром віддаленої околиці Камінь_Каширщини. Недаром "Трави України" зареєстровані саме у тому місті але офісний центр знаходиться у К-Каширську фактично також в центральному районі Північного Полісся до якого звідусіль так чи інакше ведуть дороги з ближчих чи відаленіших куточків Нашої Волині. Тому фактично в деякій мірі не має значення де хто розміщений у Нашому краї через те, що усі компактно проживають, усі сільські населені пункти копмактно віддалені від К-Каширська. Користуючись науковими висловами Наш район можна вважати практично як сільська агломерація:"форма розселення, територіальне скупчення населених пунктів які об'єктивно об'єднані в єдине ціле (складну багатокомпонентну динамічну систему) інтенсивними, функціональними, у тому числі економічними, трудовими та соціальними, культурно-побутовими, рекреаційними та іншими зв'язками, а також екологічними інтересами. ТОму в подальшій Нашій спільній історії я бачу розвиток цієї системи як:"Вільність вибору місця роботи в межах агломерації, розвинений і доступний транспорт достатньо розвинена мережа автодоріг зумовлює свободу для мешканців агломерації жити і працювати в одному географічному і економічному організмі.
09 Серпня 2017, 14:50
Молодці! Приємно дивитися і насолоджуватися, є чим гордитися!!!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром