На Камінь-Каширщині крадії розбирають щойно відремонтований міст

04 Квітня 2021, 11:00
4090

Днями під час комісійного обстеження автошляху Т-03-08 Любомль – Дубечне – Здомишель – Ратне – Камінь-Каширський – Любешів виявили чергову крадіжку елементів мосту через річку Прип’ять неподалік Здомишля.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

На щойно відновленому мості поцуплено 82 комплекти кріплень (болти і гайки) бар’єрного оцинкованого огородження та 5 світлоповертаючих елементів.

Як підкреслили у пресслужбі САП Волині, уже неодноразово мали місце випадки привласнення невідомими особами перильного огородження та інших елементів цієї штучної споруди.

Унаслідок таких дій зловмисників, особи яких так і не встановлено правоохоронними органами, міст приведено в незадовільний стан, загрозливий для безпеки учасників дорожнього руху.

Упродовж жовтня-грудня минулого року на замовлення Служби автомобільних доріг у Волинській області провели комплекс робіт з відновлення цієї штучної споруди, завдовжки понад 68 метрів.

Зокрема, укріпили відкоси мосту, замінили гідроізоляцію, встановили нове бар’єрне та перильне огородження, відновили дорожнє покриття тощо. На ремонтні роботи цього мосту спрямували майже 3,2 млн. грн державних коштів.

З метою розшуку та притягнення до відповідальності крадіїв, а також відшкодування ними завданої шкоди в поліцію подали відповідну заяву.

«Сподіваємось, що місцеві жителі чи інші громадяни мають інформацію про осіб, які вчинили крадіжку на цій штучній споруді, і допоможуть піймати крадіїв», - зауважили дорожники.



 

Коментарі
04 Квітня 2021, 14:44
Щоб такі дії не мали місця потрібно миттєво подавати в поліцію повідомлення про вчинення кримінального правопорушення, складене у відповідності до вимог ст. 214 КПК України, повідомляти громаду про подану заяву та брати на редакційний контроль пошуків злодіїв. Просто писати про злочин - це те саме, що в публічному місці демонструвати нервове дихання, серед людей, більша частина з яких за найменшої нагоди ладна щось поцупити з того, що є "казенним".
04 Квітня 2021, 23:47
Доки не будуть контрольовані "бізнесмени", що займаються прийманням металолому, доти наше бидло буде рвати і ламати все, що піддається таким операціям. На мостах вже давно нема ланцюгів, тросів , які оберігали автівки від падінь з них. Схожі проблеми були у більших містах з каналізаційними люками до тих пір, доки прийомщики не зрозуміли, що з ними не жартують. При цьому нема значення - люк цілий чи побитий на кавалки...
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024