На території Піщанського старостинського округу посилюють карантинні обмеження

05 Квітня 2021, 12:08
4359

Відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій прийняла заходи для запобігання поширення COVID-19 на території Піщанського старостинського округу.

Про це інформує сайт Камінь-Каширської Міської громади.

Епідемічна  ситуація  стосовно захворюваності на COVID-19 з кожним днем ускладнюється, зокрема і через поширення на території України нового британського штаму коронавірусу, який є більш агресивний, більш контагіозний, швидко передається та спричиняє тяжкий перебіг хвороби.   

Протягом 2021р.  на території  Камінь-Каширського району зареєстровано 210 випадків захворювання на COVID-19, з них 3 випадки захворювання завершились летально (м.Камінь-Каширський, с.Воєгоще, с.Рудка-Червинська).

Станом на 01.04.2012р. найвища захворюваність реєструється у с.Піщане, де зареєстровано 14 випадків захворювання COVID-19 . Серед тих, що захворілих 2 учні школи с.Піщане, інші – безробітні та пенсіонери. Про таку епідемічну ситуацію повідомив міську раду Камінь-Каширський міжрайонний відділ ДУ «Волинський лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України».

Тому у п'ятницю, 2 квітня відбулось перше засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Камінь-Каширської міської ради.

На засіданні було прийнято рішення, з метою запобігання поширення COVID-19, на території Піщанського старостинського округу потрібно вжити негайні заходи:

  • обмежити роботу закладів торгівлі до 18.00 год. і здійснювати її з забезпеченням персоналу засобами індивідуального захисту і дотриманням відповідних санітарних та протиепідемічних заходів;
  • посилити проведення поточної дезінфекції на об’єктах критичної інфраструктури (магазини, аптеки, школа, церкви тощо);
  • здійснювати регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом в кількості не більше, ніж кількість місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу, визначена в реєстраційних документах на цей транспортний засіб;
  • обмежити проведення масових (культурних, розважальних, спортивних, релігійних та інших) заходів;
  • у закладах освіти дотримуватись Постанови МОЗ України №50 від 22 серпня 2020 року;
  • старості Смалю Р.П. провести інформаційно-роз’яснювальну роботу на території округу,  розповсюдити протокол засідання комісії та перевірити виконання даного протоколу.

Ці обмеження будуть діяти на території Піщанського старостинського округу до 17 квітня 2021 року.


 

Коментарі
05 Квітня 2021, 20:51
І коли вже цей лохдаун закінчиться? Допоки люди будуть терпіти цю всю брехню і різні незаконні обмеження?
05 Квітня 2021, 21:00
де неправда?в тому ,що Ковід є в Піщаному?чи в тому,що люди помирають щодень?
06 Квітня 2021, 03:45
Правда в тому, що так званий коронавірус, це різновид орві, і смертність від нього дуже низька. Підвищує статистику, це тести, які брешуть, інші хвороби, які приписують до ковід, маски від яких люди починають ще більше хворіти, і які ані трохи не захищають, ну й насамкінець вакцинація, від якої помре більше, ніж від цього барановірусу.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром